kaloyan_takev
Редовен Потребител
Може да се пробвате със звезда, еврейска звезда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
С дискче за мултищлайф го срязваш леко за плоска отверткаЗдравейте, как да извадя това заоблено чудо? Мъчих се със шестограма и не станава. Някай можели да помогне?
View attachment 119019
А за такъв малък размер има ли екстрактори, че и мен ме мъчи същия проблем напоследък?
Гедоре от татьово време, хром-ванадии .. колко да са некачествени...Проблемите при тези болтове идват основно от некачествените китайски инструменти, които често се ползват. Или металът им е мек, или размерът им не е точен.
Проблема е че не се развива с отверка а с винтоверта , това на ръка не може да се направи.
Говоря за втората снимка.
Емо,много лесно се развива със еврейска звезда и на двато ми импакта ги бях загладил така,проблема е,че няма от къде да вземеш резервно болче,само по заявка от Сотис(цената няма да ти хареса)защото пробвах десет варианта на подобни и не става както трябва.Може, може.... Лично съм я закрълил с китайското шестограмче в комплекта. .....После с пилата стърчащия имбус, за да мога да зареждам и да си ползвам пушката.... и сега не мога да си сменям калибрите
Ицо, взел съм поне 10 от магазин за мебелен обков, ама и те са същия шит като оригиналните.Емо,много лесно се развива със еврейска звезда и на двато ми импакта ги бях загладил така,проблема е,че няма от къде да вземеш резервно болче,само по заявка от Сотис(цената няма да ти хареса)защото пробвах десет варианта на подобни и не става както трябва.
Пробивам по- дълбочко, леко набивам шабър, натискам го отгоре колкото мога и въртя шабъра с "чираците".Свредло 2 или 2,5 мм, дупчиш 2 мм, после набиваш вътре накрайник/камък звезда с подходящия размер. Ще кръцне и ще се развие.