Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Познавам една жена която е управител на фирма за правене на флагове и преди много години бяха започнали една кампания в Пловдив за даряване и сменяне на знамена по обществени сгради...училища,детски градини,общини,пощи,квартални учреждения.Така е, в сегашното му състояние, знамето не отговаря на стандартите и чисто технически то вече не е националното ни знаме. Аз не съм сигурен, че и като ново е отговаряло на изискванията описани в закона, а те са доста детайлни. Но въпреки това, просто да го изхвърля е немислимо.
Вероятно ще го прибера някъде и като се съберат още няколко, след още няколко пролетно-летни сезона, тогава пак ще го мисля. Но все пак, мислех,че процедурата по унищожаването на захабени национални знамена трява да е регламентирана по някакъв начин, а се оказва, че не е така. И сега ми е любопитно как държаните институции се справят с този проблем.
Ами аз затова питам че сефте ми се случва със силиконово масло да се оплескам. Зная за кръв например че трябва в хладка вода, червено вино се лекува с бяло вино и пак в хладка вода, тия маска на петролна основа се перат, но за силикон ще ида утре в магазин за препарати.Мите, има разтворители за силиконово масло като спрей и други препарати с които се прави разтвор 1-2 % тов.
Но зависи какви са и тъканите, защото някои разтворители може и тях да увредят.
Преди доста време, като ми чистиха колата отвън и вътре, юнака беше разлял шише със силикон с което лъскаше таблата на колите. Шефа му дойде, пръсна с някаъв спрей, попи с гъба и после с някакъв разтвор два три пъти минава петното. Ама си беше доста голямо, като дланта примерно.
Е, оставиха я колата и да я изперат после седалката, даже всичките ги изпраха безплатно.
Я кажи тук че аз (пу пу да не чуе дявола) още не съм го пипвал да го имам на ум елача.Да беше казал още в началото,че си ковидясал,да ти кажа какво да вземеш и всичко приключва за ден. Това абсолютно сериозно.