Васил Георгиев Георгиев
Новодошъл
Здравейте колеги някой може ли да ми съдейства да открия така наречения Анди дадох му пушката си за ремонт и вече втора година немога да го открия и да си взема пушката
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Меко казано, несериозна работа!Здравейте колеги някой може ли да ми съдейства да открия така наречения Анди дадох му пушката си за ремонт и вече втора година немога да го открия и да си взема пушката
Този е номера.0878 916 789. Това е номерът му, на който съм го намирал. Не знам дали е актуален. Последно му звънях преди около година и половина, за да върне на колега, цилиндър от пушка, който му е бил даден за ремонт няколко месеца преди това.
Прочети по-назад в темата, колега. Ще видиш, че има много хора със същия проблем ...Неприятното е, че и аз се запознах с човек със същия проблем.....
Има ли развитие?Здравейте колеги някой може ли да ми съдейства да открия така наречения Анди дадох му пушката си за ремонт и вече втора година немога да го открия и да си взема пушката
Шъ му купим нова пушка!Има ли развитие?
Потвърждавам за колегата от Ямбол. Беше ми звънял преди време за някаква част за ПЦП и ми сподели , че е имал подобна сага с Анди. Тогава му дадох съвет да напише за казуса си в нашия форум, но на колегата не му се занимаваше.Явно излиза че Анди е дребен мошенник. И в Ямбол имаме колега " запален " от Анди, не съм аз, колега от града. Не ми се разкарва до Пловдив, ама май ще взема да отскоча до там някой ден. Някой ако иска да го взема, попътно ми е![]()
Не подценявайте таланта, колегиизлиза че Анди е дребен мошенник.
Новия трансферпорт трябва да се съобрази със сегашния! Да не се окаже, че с ф30 ще трябва да го намаляме!Е, такъв е българина в голямата си част, мазохист! Намирате ги и му правите трансфер порт с ф30
И успя ли да се свържеш Ники с него, и как протече разговора?0878 916 789. Това е номерът му, на който съм го намирал. Не знам дали е актуален. Последно му звънях преди около година и половина, за да върне на колега, цилиндър от пушка, който му е бил даден за ремонт няколко месеца преди това.