Васил Георгиев Георгиев
Новодошъл
Здравейте колеги някой може ли да ми съдейства да открия така наречения Анди дадох му пушката си за ремонт и вече втора година немога да го открия и да си взема пушката
Меко казано, несериозна работа!Здравейте колеги някой може ли да ми съдейства да открия така наречения Анди дадох му пушката си за ремонт и вече втора година немога да го открия и да си взема пушката
Този е номера.0878 916 789. Това е номерът му, на който съм го намирал. Не знам дали е актуален. Последно му звънях преди около година и половина, за да върне на колега, цилиндър от пушка, който му е бил даден за ремонт няколко месеца преди това.
Прочети по-назад в темата, колега. Ще видиш, че има много хора със същия проблем ...Неприятното е, че и аз се запознах с човек със същия проблем.....
Има ли развитие?Здравейте колеги някой може ли да ми съдейства да открия така наречения Анди дадох му пушката си за ремонт и вече втора година немога да го открия и да си взема пушката
Шъ му купим нова пушка!Има ли развитие?
Потвърждавам за колегата от Ямбол. Беше ми звънял преди време за някаква част за ПЦП и ми сподели , че е имал подобна сага с Анди. Тогава му дадох съвет да напише за казуса си в нашия форум, но на колегата не му се занимаваше.Явно излиза че Анди е дребен мошенник. И в Ямбол имаме колега " запален " от Анди, не съм аз, колега от града. Не ми се разкарва до Пловдив, ама май ще взема да отскоча до там някой ден. Някой ако иска да го взема, попътно ми е![]()
Не подценявайте таланта, колегиизлиза че Анди е дребен мошенник.
Новия трансферпорт трябва да се съобрази със сегашния! Да не се окаже, че с ф30 ще трябва да го намаляме!Е, такъв е българина в голямата си част, мазохист! Намирате ги и му правите трансфер порт с ф30
И успя ли да се свържеш Ники с него, и как протече разговора?0878 916 789. Това е номерът му, на който съм го намирал. Не знам дали е актуален. Последно му звънях преди около година и половина, за да върне на колега, цилиндър от пушка, който му е бил даден за ремонт няколко месеца преди това.