miteto77bv
Потребител
Преди доста време бях поръчал бутилка от този тъпак .Обещах му като я взема да му се обадя .Дойде края на деня отивам да взема бутилката и той ми звъни точно като съм в Еконт. Взе ли бутилката? Не, в момента съм в Еконт. Ти нормален ли си нали знаеш ,че е пълна, забранено е. От микрофонията се чува . Аз му казвам нормален съм ,ти ми звъниш, няма никакъв проблем ,като изляза от офиса ще ти се обадя. Аз си поръчвам неща почти всеки ден и всичко е ок ,никой не ме е питал дали е пълна или празна. Той ми вика ти си луд спри да говориш там ...Здравейте колеги някой може ли да ми съдейства да открия така наречения Анди дадох му пушката си за ремонт и вече втора година <span class="corrected">не мога</span> да го открия и да си взема пушката
Преди време имаше проблем , ставаше въпрос за две пушки оставени на АНДИ за тунинг и откраднати от багажника му. Така и не ги възстанови. Момчето пи една студена вода .
Пълен комплексар, просто спрете да се занимавате с него.
Убеден съм ,че всички от старите момчета във форума ,знаят за какво става въпрос и никой не ползва услугите му..
Последна промяна от модератор: