Недоволни или измамени

Здравейте колеги някой може ли да ми съдейства да открия така наречения Анди дадох му пушката си за ремонт и вече втора година <span class="corrected">не мога</span> да го открия и да си взема пушката
Преди доста време бях поръчал бутилка от този тъпак .Обещах му като я взема да му се обадя .Дойде края на деня отивам да взема бутилката и той ми звъни точно като съм в Еконт. Взе ли бутилката? Не, в момента съм в Еконт. Ти нормален ли си нали знаеш ,че е пълна, забранено е. От микрофонията се чува . Аз му казвам нормален съм ,ти ми звъниш, няма никакъв проблем ,като изляза от офиса ще ти се обадя. Аз си поръчвам неща почти всеки ден и всичко е ок ,никой не ме е питал дали е пълна или празна. Той ми вика ти си луд спри да говориш там ...
Преди време имаше проблем , ставаше въпрос за две пушки оставени на АНДИ за тунинг и откраднати от багажника му. Така и не ги възстанови. Момчето пи една студена вода .
Пълен комплексар, просто спрете да се занимавате с него.

Убеден съм ,че всички от старите момчета във форума ,знаят за какво става въпрос и никой не ползва услугите му..

Последна промяна от модератор:
"............просто спрете да се занимавате с него......."
Не е точно това начина! Знам че е извадено от контекста, ама къде е възмездието за тия които са изгорели?
Баси, няма ли пловдивчани във форума? То е ясно, че въпросния тип няма да тръгне да мами някой, който е на една ръка разстояние, ама.......?!?

Той също беше излъгал колегата Зоробг с една пружинкана Кросман,че е бил сложил по-силна газова ,която дава малко повече скорост,но хроното показа други слаби резултати .И от тогава съм с меко казано негативно мнение за този елемент.Даже друг приятел искаше да му направи един Умарекс 850 на пцп и тоя лебед му обяви цена 600лв за един хатсански цилиндър и някакъв преход за клапана. Даже искаше да ги купува от моя човек ,но му казах да го отсвири тоя гъсок .

До утре ще излезе, че тоя,, играч,, е прецакал половината форум, е нема ли стрелци тука, бе??? Няма ли кой да го застреля, подарявам на стрелеца Р15, оптика, калъф, и 44кутии/големи/ JSB

Баси, няма ли пловдивчани във форума? То е ясно, че въпросния тип няма да тръгне да мами някой, който е на една ръка разстояние, ама.......?!?
Аз отдавна не съм ходил с групата да стрелям ,но още от едно време никой не го е вземал на сериозно и общо взето той странеше от нас . На всички срещи ,поне на тези които аз съм присъствал хората са били предупреждавани да внимават с него .

Някой има ли снимка на въпросният "капацитет" , че вече може да се подвизава с друг никнейм във форума и продължава да върши "чудеса" сред съфорумците.

Поръчал си бил FX Impact Mk2, първия в България бил.... Той толкова хора е измамил, че сигурно и Бентли може да си поръча!!! Тъжното е че сигурно още има незапознати хора дето да му се вързват!

Последна промяна от модератор:
Здравейте колеги, не обичам да се бъркам в чужди работи и ще ви препоръчам и Вие да не го правите! Който си има проблем е нормално да се обърне към Анди, но който няма проблем не е нормално да се меси! Кой чул, че някой казал, че имал проблем с опреден човек и той да почва да клепа не е нормално! Ако на някой му е скучно да си намери занимание! Мога да кажа че го познавам от много години и впечатленията ми не са такива. Но така всички вкупом да се нахвърляте и да взимате страна, за ситуации, за които нямате преки впечатления,мисля че не е коректно!
Поздрави на всички и нека всеки да преосмисли поведението си!

Здравейте колеги, не обичам да се бъркам в чужди работи и ще ви препоръчам и Вие да не го правите! Който си има проблем е нормално да се обърне към Анди, но който няма проблем не е нормално да се меси! Кой чул, че някой казал, че имал проблем с опреден човек и той да почва да клепа не е нормално! Ако на някой му е скучно да си намери занимание! Мога да кажа че го познавам от много години и впечатленията ми не са такива. Но така всички вкупом да се нахвърляте и да взимате страна, за ситуации, за които нямате преки впечатления,мисля че не е коректно!
Поздрави на всички и нека всеки да преосмисли поведението си!
Жоре, ще те помоля щом го познаваш и според теб е друг човек, нека Анди ми се обади и да се уговорим да върне Кометата на колегата П..... в Ямбол, той все още си пази колегата приклада ;)
П. С. имаш ми номера.

Аз в детайли не съм запознат. Николай е дал тел., а и телефон имаше и в профила на Анди. Който има да си взима нещо, да се обади и да си го иска. Аз колегата П. не го познавам и не знам какво има да си взима.

Аз в детайли не съм запознат. Николай е дал тел., а и телефон имаше и в профила на Анди. Който има да си взима нещо, да се обади и да си го иска. Аз колегата П. не го познавам и не знам какво има да си взима.
Жорка, мислиш ли че не е правен опит да се свърже колегата с Анди? Затова те помолих, ако мислиш че е друг човек Анди и смяташ че тези негативи които летят по негов адрес са нереални и необосновани, кажи му на добра воля да се свърже с колегата и да му върне Кометата, тя реакцията на Анди сама по себе си ще ти покаже как стоят нещата и дали не си си извадил грешно заключение какъв човек е !!! Навярно има неща които не знаеш за него, не те виня.

Здравейте колеги някой може ли да ми съдейства да открия така наречения Анди дадох му пушката си за ремонт и вече втора година немога да го открия и да си взема пушката
Колега, може ли инфо дали успя да откриеш лицето анди и да си вземеш пушката? Питам заради мой приятел от Смолян, чийто цилиндър от Доминатор 1250, отлежава у същия "майстор" вече 5-та година и ми звъни няколко пъти за съдействие да си го получи обратно, а аз не знам какво да го посъветвам...

Анди е неоткриваем. Опитах да се свържа с него и чрез негови познати, без успех естествено. Навярно има инкогнито профил той тук и си чете инфото. Няма как да не знае че има хора които го търсят с цел изчистване на сметки. Това е картинката за жалост колеги.

Привет на всички колеги! Нямах намерение да пиша, но бих искал да отговоря на колегата dilom08: колега, моля да приемеш думите ми не като заяждане!!! Смятам, че сме тук, в този форум не само да споделяме опит, съвети, насоки, мнения за въздушните оръжия, но и да си помагаме и да сме си полезни!!! Не познавам лицето andi, но.....да си чакаш цилиндър 5 години, да ти откраднат пушките от багажника........, колега dilom08, моля, попитай Ники - Gadnqra, би ли си плюл на името и би ли задържал каквото и да е на чужда пушка повече от необходимото при тунинг (да, има един "майстор", който след като осере някоя пушка и вземе парите, след това също е неоткривам и дори блокира свои клиенти които му искат сметка) или ако от багажника на Ники - Gadnqra изчезне чужда пушка която му е дадена за тунинг, моля, попитай го как той би постъпил!!!
Нека да сме си взаимно полезни и да споделяме подобни.....проблеми за да предпазим тези които сега "прохождат" в лоното на въздушните пушки и да не остават с грешни впечатления, че "всички са маскари" в този форум!!! Смятам, че ГОЛЯМА ЧАСТ, ПОЧТИ ВСИЧКИ НИЕ, не го заслужаваме!!!!
Колега dilom08, дано не сте се засегнали и обидил, защото всичко това написаха за всички честни и коректни колеги от форума!!!

бих искал да отговоря на колегата dilom08
И аз бих искал да кажа на колегата, че ако той от личен опит е доволен от "майстор" анди, нека го сподели в съответната, предвидена за това тема, за да не става тук конфронтация на мнения.
В тази тема, съгласно заглавието й, пишем недоволните и измамените!
А те, очевидно не са един и двама...

Така е. Темата не е за оплюване и заяждане, а за да се предпазят най-вече новите колеги, от некоректни и недобросъвестни хора и действията им. Естествено, след като са си хвърлили името и достойнството в калта, заслужават да бъдат и оплювани и коментирани постъпките им. А за Георги - dilom08, мога да кажа само, че е един изключително скромен, разбран и коректен човек, с много знания в хобито.

Back
Нагоре