Недоволни или измамени

С тия номера до тук.
Точка 1. Осра чисто нова пушка - отчупено парче от цилиндър, калпава пружина, изяден клапан, надъвкан редуктор, издишаща пушка и О чудо на чудесата, Мирон не е виновен, Беров е зловещия добруджански зъл гений с удурдисани твурдения, неумесни снимки, видео и запис... Че как да са умесни като ти извадих кирливите ризи бе, сляепец да е ще ти види лъжите. Пу да таковам таковата
удурдисани твърдения/Капни ,неуместни клипове и пр.

Точка 2 - няма точка две. Отвличане на вниманието в страни от основния проблем. Това правеше през цялото време и продължаваш да го правиш. Предложих МИР ти искаш ВОЙНА, само че не позна. От тук на сетне, захапиш ли ме...очаквай каквото повикало.
Лека нощ Дон Мърморон

Точка 2 - няма точка две. Отвличане на вниманието в страни от основния проблем. Това правеше през цялото време и продължаваш да го правиш. Предложих МИР ти искаш ВОЙНА, само че не позна. От тук на сетне, захапиш ли ме...очаквай каквото повикало.
Лека нощ Дон Мърморон
Написах ти тук в тая тема на 23 май 2025г
gb...на никой не оставам длъжник и пак ще трябва да отровя форума за твоя сметка.

Хвърлям пешкира, отказвам се.
Наличието на повече от една истина в една тема по никакъв начин не допринася с нещо на форума ,просто му свалят нивото...та форума да отговаря.
Регистрирах се тук да се забавлявам ,нови запознанства и да науча нещо ново което ми е интересно/очевадно още не съм научил кой знае какво/
Най рационално и прагматично решение да се изтрие целия сеир който спретнахме .. .аз ,ти и повечето участвали в мелето и да се направим че сме забравили ,ако действително забравим си е бонус както и да се погледне.
Аз не мога и не знам как....честа е за теб да направиш каквото трябва.
Последва на 24 май 2025
Предложението ми така или иначе все още важи, намирам го за доста по изгодно за теб отколкото за мен.
Така си се ОМЗАЛ/като ПОПСКО чадо по ЗАДУШНИЦА/,че няма ко да се цъклиш и умуваш...възползвай че от подадената от мен възможност/въпреки че не съм на мнение че не си най добрия човек с когото ми се наложи да се запознавам/ и трий всичко по темата
Давам ти тежка клетва ''ЧЕСТНА АСТРОНАВТСКА'' а не като онази лиготия

Вервай ми нито те плъзгам нито искам да те вадя от гняста в която си цопнал просто ти давам възможност/ не я ПРОПУСКАЙ/ хем да си ДЖЕНТАЛМЕН ,хем да си великодушен '' ЕКСПЕРТ ПРУЖИНИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ ПО ТЯХ''
Предложението не е безсрочно/пак клетва ''ЧЕСТНА АСТРОНАВТСКА''/ за това просто ТРИЙ РЯЗКО ВСИЧКО ПО ТЕМАТА
Ти ми отговаряш
И аз мислих да помоля темата да се забърше, но сякаш е добре да остане така, защото освен майсторлъка ти, колегите да могат да видят какво ги чака ако си имат работа с теб!
За какъв запис бълнуваш, орева орталъка. Хората ще си помислят че теб съм записвал.
Ако иде реч за аудиото което пуснах тук -> #818 :lol:, просто шегичка да разведря малко.
И пр...та до ден днешен
Вземи че отговори на въпроса който ти задавам от два месеца/нали ти си знаещия и можещия ,а аз нищо не разбирам ,както го твърдя непрекъснато/

Тука само мъдрости се сипят но и аз като един от потърпевшите с иззетите( ГДБОП гадняра) пушки да питам някой ако има някаква информация по случая да сподели .Знам че сме доста хора които все още тайно се надяват да им върнат пушките по скоро и всеки търси някаква информация в форума и се надява това да приключи по скоро

Последна промяна:
Разясни малко повече ако може ,пак ще ни разпитват в Съд ,МВР, или какво ,адвокат трябва ли да се наеме ,колко време се бавят тези процеси и т.н.

Добре е, колегите, ако бъдат разпитвани, какво е правено по пушките им да обяснят , че са ми изпращани за профилактика и смяна на о-пръстени. Няма нищо видоизменяно, ремонтирано, или преправяно. Само и единствено профилактиране. А и всеки може да обясни, че не е наясно, как протича въпросната профилактика, или смяна на о-пръстени. Има много колеги, на които са отнети пушки, които никога не са били при мен - съветвам ги да изтъкнат това и да не се притесняват от натискът, който ще се опитат да им оказват. Изтърпяхме достатъчно от този произвол. Никъде в закона не пише нищо конкретно, или забраняващо за въздушното оръжие, включително "Профилактика", "Обслужване", "Изпращане", "Преотстъпване" и т.н. Никой от нас не е нарушил никой закон, а действията срещу нас са прецедент за съдебната система в България. Прокурорът Емилиян Грънчаров е твърдо решен да излезе от това дело, като победител, аз да бъда осъден, а приятелите и колегите, на които съм помагал за пушките с профилактика и знания да бъдат ощетени. Мълчах умишлено, за да не обидя, въпросния амбициозен прокурор, разследващия полицай, или някой друг, облечен с власт. 1 година и половина слушах от тях, какви ли не лъжи, измислени истории, блъфове и всякакви глупости - няма да изпадам в детайли. Наскоро, неофициално ми беше предложено непримливо за мен споразумение и предпочетох да се опитам да се преборя с изфабрикуваното обвинение, което още не съм получил. Все пак по време на последната ми среща с разследващия полицай Петър Стойчев, попитах, защо и кому беше нужно всичко това. Отговорът беше, че били решили да "респектират" нашата общност, а аз съм бил най-удобният за това. Тъй като няма никакви следи от сериозни интервенции по иззетите пушки, всеки колега с иззета пушка, може да заяви, че пушката му е била при мен само и единствено за профилактика и подмяна на о-пръстени. А повечето пушки, които и изобщо не са били при мен е добре колегите да си ги поискат незабавно.

Последна промяна:
Няма абсолютно никакви доказателства, за тях, а единствената причина и връзката между колегите и мен е кореспонденцията ни по Еконт. Цялата полицейска акция е конструирана, чрез пратките между мен и колеги, в което няма нищо незаконно! НАПРОТИВ - всичко е абсолютно законно и на всичкото отгоре, много от пратките са били други вещи, А НЕ ПУШКИ!!! Тоест - далекомери, двуноги, модератори, чашки, слъгове, стойки, куфари, калъфи, оптики, бързомерци, фенери, мишени и други неща, свързани с хобито. ИМА ИЗЗЕТИ ПУШКИ НА КОЛЕГИ, С КОИТО СМЕ СИ ИЗПРАЩАЛИ ТЕЗИ ВЕЩИ, А ПУШКИТЕ ИМ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ПРИ МЕН!!! И нищо не може да докаже обратното! Навсякъде при тези пратки, сме си ги писали "музикален инструмент", "геодезически инструменн", "авточасти" и т.н. за да изискваме по-внимателно отношение и повишено внимание от страна на спедиторската фирма, при товарене/разтоварване. Пушките, намерени и иззети от дома ми, даже не бяха и отваряни и естествено, бяха абсолютно без никакви интервенции по тях. Доказателство за това е и че в куфара на една от пушките, имаше оставени пари и бутилка уиски, които се надявам да бъдат върнати. Искрено се надявам, тези редове да бъдат прочетени, от уважаемите органи на реда, които решиха да мачкат едни напълно невинни хора, а на мен до този момент не ми е взето даже обяснение - все още не съм обвиняем, не съм писал обяснения и не съм разпитван от никой по случая.

Последна промяна:
Back
Нагоре