КЪДЕ ДА НАМЕРИМ ? Стругари, фрезисти, шлайфисти. МЕТАЛИ- дурал, месинг , бронз.

A

Anonymous

Гост
Здражейте колеги,

Както всички вас и аз съм се мераклисал да си направя една яка въздухарка, но .45 или .50 калибър. Както е казано като е гарга да е рошава. Но тук и големя проблем....ОТ КЪДЕ ЦЕВ??? Някой може ли да изработи (нарезна) разбира се?? За поръчване от чужбина не виждам смисъл тъй като се предлагат заготовки само за огнестрелно оръжие, които са с много по високи изисквания от тези необходими ми на мен. Дайте съвети по въпроса....
 

lynx

Редовен Потребител
Borcata, такава цев доста трудно ще намериш нова, а какво остава за втора ръка ???
Един колега си продава цялата пушка, Кериър Драгон Слейър-50-ти калибър , написал е ако някой се интересува да му пише на "лични".
http://forum.airguns.bg/http://forum.ai ... ic.php?t=1
А за изработка на такава цев можеш да забравиш ;)
 
A

Anonymous

Гост
Linx, Мерси за бързия отговор. Въпроса не е да си купя готова. По-интересното е да си я направя. Освен това имам в главата си идея как точно искам да изглежда пушката и как да раоти. За момента знам от дъде да си намеря всички материали с изкючение на цевта. То се очакваше де....
Виж дори съм навит на втора ръка сев от ловна карабина. Единственото което искам е да е голям калибър и да е дълга (над 26'').
 
A

Anonymous

Гост
Мисля че въпроса ти е за друга тема.
http://forum.airguns.bg/index.php?topic=112.135
http://www.gunspares.co.uk/shopdisplayp ... rel+Blanks
Порвери дали има налични на втория линк. Там има 9мм полигонална 600мм цев мисля, че ще ти свърши работа, скоро и аз се интересувах, казаха ми че до БГ стига за около 300лв. Но все пак прочети темата за цевите и може да ти стане малко по ясно. Все пак пиши в темата и със сигурност ще получиш изчерпателни отговори! :cheers:
 
A

Anonymous

Гост
Мерси за инфото!

За gunspears проблема, е че шипват само във Великобританиа до колкото прочетох. А темата ще прегледам с удоволствие#1 :cheers:
 
A

Anonymous

Гост
Абе и аз това го четох и директно реших да си поръчам. Ноооооооооооо като цъкнеш на цевите за поръчка и излиза съобщение, че този артикул е само за UK customers и освен това се изисква и фотокопие от разресхително и незнам си още какво....
 
A

Anonymous

Гост
Re: КЪДЕ ДА НАМЕРИМ ? Стругари, фрезисти, шлайф

Колега изискването важи само за КЛИЕНТИ ОТ АНГЛИЯ, защото те имат някакъв доста строг закон за оръжията, след като дадеш ОК , директно ти вкарва артикула в поръчката. :)
Ако си от Англия трябва да имаш явно разрешително за по-голям калибър и да посочиш за каква цел ти трябва(за какво ще го използваш), това пише! Но пак ти казвам питай колегата който ти пратих на лично, той ще ти отговори най-точно, все пак има опит! :cheers:
Извинявам се че пиша в тази тема!!!!
 

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
На Практикер или на Бриколаж съм виждал, а преди имаше и в Метро, ама мисля бяха по-добри от това. Показанато на клипа стругче не е много удачно. Погледни това: http://www.mini-lathe.com/ Доста неща могат да се направят с него. Виж и ревютата: http://www.mini-lathe.com/Mini_lathe/Re ... igdog2.htm
42 килограма е стругчето, но е истинско.
 
A

Anonymous

Гост
В BUAMAX в Стара Загора видях стругче, не разбирам, незная дали е такова. Но беше малко.
 

scandalo

Редовен Потребител
ФТКС
А какви цени е нещо такова?На Иво мини струга мисля че е към 1000лв но не съм сиг!
400-600$ е стругчето от на иво поста което си заслужава според мен!
 
A

Anonymous

Гост
Re: КЪДЕ ДА НАМЕРИМ ? Стругари, фрезисти, шлайф

Колега, модела който е показал ИВОДОК е доста по качествен от този на клипа който си показал. Преди време и аз търсих малко стукче, имисля че намериг български май че ги правят в Сливен но несъм сигурен. Но после се отказах, щото го търсех да се уча на него.
Колега виж тук http://www.imm-sliven.com/pro-07.html
 

djboby

Потребител
На практикерима на енхел и е 1200лв. Изглежда като този детое пуснал иван.
 

vankata09

Новодошъл
Колеги , темата май беше " КЪДЕ ДА НАМЕРИМ....?" от седем страници досега - само 1 адрес /тел/за пловдив,1 за ст.загора , Иводок за русе и usmiv4o ......!!!?! моля ако някой вече знае за други/проверени/ да напишат координати..!!!

п.п. не мога да пратя лично на колегата Freeman - затова ще пробвам тук....: какво стана със проекта за модератор от фенерчето...??
 

vankata09

Новодошъл
аз си намерих двама - единият е в квартал "Триъгълника " - работи добре и бързо , но взема скъпичко/Илия Козаров 02 8368412 и 0888607171/ ,другият е на сточна гара - където пълнят бутилките с въздух -под моста за Хаджи Димитър и направо...нямам му телефона ,но е по скромен и също работи добре..!!!
 

ангел иванов

Потребител
Колеги,някой виждал ли е такава паста някъде? :(Оказа се че в магазинната мрежа не се предлага никъде,само по разни пазарчета и сокаци.
Във всички железарии,които съм проверил,вдигат рамене,и казват че никога не са виждали нещо подобно.
А върши идеална работа за нашите цели,много добре полира наслоена върху кечена или парцалена шайба.Ама я няма.Или ако някой има а не я използва по една или друга причина,да се обади. :)
 

Attachments

  • 06072010562.jpg
    06072010562.jpg
    317.5 KB · Прегледи: 282

dwado

Потребител
подобна паста има в един специализиран магазин за инструменти в София - Люлин-9
мисля че фирмата е хес-2000 в един трафопост срещу блок 903 от двете страни на трафа са блок 914 и един супермаркет
 
A

Anonymous

Гост
В Стара Загора има един магазин на кръстовището на бул. Руски и ул. Герасим Папазчев (това е улицата, която е пред ЖП гарата). Магазина е срешу станционната градинка, има сини прозорци и малки стълби. Там има всякакви работи, заслужава се да се отбиеш. Миналата година от там си взех диск с голям отвор от силициев карбит (тези зелените :) ), в целия град само там намерих.
Ако там няма на близо по насевер по Руски, срещу ресторантчето с езерото има една къща, в която също има магазин за матричарски работи. Там може да попиташ, вероятно могат и те да доставят. Ето и карта. ;)
 

Attachments

  • karta.JPG
    karta.JPG
    149 KB · Прегледи: 137
Нагоре