Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Като сензор те май имат най-добрия сензор и могат да гледат даже и без подсветка.50Hz са и са компактни.Аз скоро си купих хикмикро аплекс 4к лрф.И съм много доволен от уреда
Аз. Зависи за какво го ползваш е отговора. Аз го ползвам на 60 метра със силно не-ловни цели, и на доста тъмно място (насочване от тъмна къща към гора, няма светлини по пътя). Черен (!) флипер с големина 1 МОА повтаряемо си го целя (може и до сутринта да го целя, но трябва и да спя).Колеги някой с Pard NV008SP2 да сподели мнение дали е необходим допълнителен ir фенер
Само това успях да снимам вечерта.На около 80-90м при силен вятър и дъжд.Това проблясване е от дъжда.Браво! Направи един клип вечерта да видим как е!
Базата на NV008SP2 е същата като на NV-04 и предполагам че и подсветката ще е същата.До 100м не е проблем като вероятно може и доста повече.Колеги някой с Pard NV008SP2 да сподели мнение дали е необходим допълнителен ir фенер
Можеш ли да споделиш мнение как се справя през деня понеже ще го ползвам повече през деняСамо това успях да снимам вечерта.На около 80-90м при силен вятър и дъжд.Това проблясване е от дъжда.
Не съм сигурен подсветката от кой тип е но предполагам че е същата като по-добрата им подсветка на DS-35(тази която е с лазера 850 нм).Само че при този уред освен лазера може да се настройва и разстоянието от лазера до лупата(лупата се разтяга напред).Ефекта е че подсветката е по-фокусирана.НО при фокусирана подсветка се получават по-осветени и не толкова осветени зони(като форма приличат на пчелна пита.При най-фокусирана подсветка осветява в правоъгълник около 60-70% от видимото поле при базово увеличение х5.6.(не се сетих да го снимам).Силата на подсветката на първа степен е на около 30% на втора около 70% и на трета 100%(пo същия начин като на DS-35).Подсветката на клипа е фокусирана на около 50%.
Базата на NV008SP2 е същата като на NV-04 и предполагам че и подсветката ще е същата.До 100м не е проблем като вероятно може и доста повече.
Не знам как се спрявя Pard NV008SP2 защото не съм виждал през такова но NV-SC4 е супер през деня.По-горе(пост #246)Можеш ли да споделиш мнение как се справя през деня понеже ще го ползвам повече през деня
И по-голяма батерия! Супер изглежда!вече с голяма резолюция и доста по добър дисплей
![]()
TNC635R - ThermNight Thermal & Night Vision Multispectral Scope with L
DNT Optics offers a wide range of products, including night vision, thermal optics, and accessories, available directly to customers as well as to dealers and distributors. Built with high-end quality at an affordable price, DNT ensures you an ultra precise and reliable hunting and shooting...dntoptics.com
Далекомера гледам е по различен обаче в Европа ги няма още, бих пробвал единИ по-голяма батерия! Супер изглежда!
Те ограниченията са сигурно от Европейския съюз, а Англия нали е извън тая благодат!Аз взех 225r от англия и дойде за 4 дни. Странно как за англия пращат а за нас не
Намираш си агент в китай.Поръчваш стоката до агента и агента ти я праща насам с описание което ти му даваш и не би трябвало да има проблем по митниците.Исках да ви информирам за текущата ситуация с износа. Поради продължаващия строг експортен контрол от китайските митници, ние все още можем да изпращаме само чрез въздушен транспорт. За съжаление международните експресни колети не могат да бъдат изпратени с нашите продукти в момента.
Верно го няма...!Странно, но не си намирам коментара ....