Djack
Редовен Потребител
Стига бре..... верно ли е това? Как така ще задържат уреда.........Ако изпратиш уреда ти дават цена.Ако не си съгласен за цената на ремонта задърждат уреда и така.......

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Стига бре..... верно ли е това? Как така ще задържат уреда.........Ако изпратиш уреда ти дават цена.Ако не си съгласен за цената на ремонта задърждат уреда и така.......
Atn е пълен боклукЗдравейте , някой да има впечатления от този далекомер с калкулатор ?
Има негативни мнения в нета и е спрян от производство. Но личното мнение и опит ще бъде интересно.
ATN Laser Ballistics 1500 Rangefinder w/ Bluetooth LBLRF1500B
Аз го имам може би от две години . Купих го от колега във форума . До сега не съм имал проблеми . Също така имам и термо MARS 4 + ABL 1000 далекомер . И те са безотказни вече две години . Та , колко ATN са боклук не знам , но си върши работата . При монтаж на огнестрелно вече , не знам , как стоят нещата .Здравейте , някой да има впечатления от този далекомер с калкулатор ?
Има негативни мнения в нета и е спрян от производство. Но личното мнение и опит ще бъде интересно.
ATN Laser Ballistics 1500 Rangefinder w/ Bluetooth LBLRF1500B
Благодаря за полезната информация.Аз също го имах
Много тежък и има доста бъгове,постояно забива.
Поне при мен.
Сега ползвам пард дс35 и нв008сп2
Не са кои знае какво.
Също имам и хикмикро аплекс невероятен уред според мен.
Atn е пълен боклук
Не си давай парите за него
Колега, сега като се замислих, аз не се сещам за мой познат ловец (хищничар) , който да няма дигитален прицел или термоДа обаче закона забранява използването за лов на такива уреди. Всеки път излизайки с него на лов е личен риск и всеки взима това решение за себе си.
Жоре, PARD DS5 (NV S450 / 470) мисля, че беше най новият им модел, който покрива всички параметри на PARD DS35 Night Stalker , но е много по компактен. Ориентирай се към него или последният Аркен Зулус. Който и от двата да избереш няма да сбъркаш.Здравейте колеги, в последно време доста се чудя дали да не си взема пард nv008 или аркен зулус( има до колкото разбрах и някакъв нов пард nv450/470)На кратко иска ми се нещо леко с възможно най-голамо увеличение и балистичен калкулатор, за да го сложа на вулкана. Изчетох доста неща тук и там, изгледах и доста клипчета и в крайна сметка направо се обърках кое е най-добре в този ценови клас.
Та ако може някой да помогне с отзиви и по-сбита информация ще съм много благодарен.
Това, че не се сещаш не означава, че е легално обаче. И в ловния форум са на на мода. Когато го купувах не се бях запознал със законодателство. Аз затова взех решение за себе си. Не съм човек, който обича да трепери в храстите.Колега, сега като се замислих, аз не се сещам за мой познат ловец (хищничар) , който да няма дигитален прицел или термо
Жоре, PARD DS5 (NV S450 / 470) мисля, че беше най новият им модел, който покрива всички параметри на PARD DS35 Night Stalker , но е много по компактен. Ориентирай се към него или последният Аркен Зулус. Който и от двата да избереш няма да сбъркаш.
Сега го гледах, то шантава работа- някъде го пишат ds 5, някъде nv450/470, някъде sc4 или поне аз до колкото разбирам е едно и също нещо. Или греша? Но доколкото видях няма балистичен калкулатор.?Колега, сега като се замислих, аз не се сещам за мой познат ловец (хищничар) , който да няма дигитален прицел или термо
Жоре, PARD DS5 (NV S450 / 470) мисля, че беше най новият им модел, който покрива всички параметри на PARD DS35 Night Stalker , но е много по компактен. Ориентирай се към него или последният Аркен Зулус. Който и от двата да избереш няма да сбъркаш.
Няма за момента калкулаторСега го гледах, то шантава работа- някъде го пишат ds 5, някъде nv450/470, някъде sc4 или поне аз до колкото разбирам е едно и също нещо. Или греша? Но доколкото видях няма балистичен калкулатор.?
Как им се смята максималния зоом- предполагам се умножава цифровия по оптичния или?
Нещо много са омотани тея пардове
….Или аз съм тъп…![]()
Кой вариант е по-добре 850 или 940 nmКолега, аз съм с Аркен Зулус на Вулкан 6.35 и съм много доволен.
С БК и приближение