Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Пускам ти чертеж на БК и обяснение ,защо не можеш да отнемеш 2 мм от челото на тялото.Тя иглата повече няма да отвори, но времето за което стои отворена може да се увеличи, ако ударника е по-тежък (използваш инерционните сили за да забавиш затварянето) и/или пружината на клапана е по-слаба/мека. Това е свързано с преразход, разбира се. Другото, което Гадняра беше правил, е да челоса клапанното тяло, за да "излиза" повече стежена на клапана и така увеличава хода на клапана, тоест също стои по-дълго време отворен. По принцип там има месо, което може да се отнеме и 2мм. няма да окажат влияние на здравината, а и там няма високо налягане постоянно, а само при изстрел.
Явно за да вкарам чашка и да я бутам ще трябва да сваля цевта?Купуваш слъгове и стреляш по мишена. Ако групата е по-лоша от тази с чашки - ясна е работата.
Ако питаш за шока - вкарваш една чашка през задния отвор на цевта и буташ равномерно. Ако има шок ще почне да върви трудно след средата.
Ако ти стане излишен старият цилиндър, имам интерес към него, за да надградя едно АТ-Р2.Благодаря много !! Именно това мисля да направя и аз ,понеже забелязах на снимките ,че пружинката на Z клапана изглежда много "кекава" и пак ще трябва да си играя докато напасна пружина на ударника ,и т нат .По лесно стария клапан да пригодя.По важното е ,да сменя бутилката,хем с по-голяма ,хем да не се чудя дали старата няма да ми се взриви някой път в ръцете .Ще трябва да се откажа от компактния размер на булпапа ,но няма др начин
Ако ти стане излишен старият цилиндър, имам интерес към него, за да надградя едно АТ-Р2.
Няма проблеми ,щом задействам нещата и почна промянара , ще пиша тук ,няма да забравя !Ако ти стане излишен старият цилиндър, имам интерес към него, за да надградя едно АТ-Р2.
Тъкмо го пробвах колега, тръгна трудно точно 1.5 см и после падна чашката.После я пуснак от вътре на вънка стигна до шока и спря като светнах в цевта точно 1-1.5 см до изхода на цевта.Има шок колкото е резбата за заглушителя.Има ли смисъл да пробвам да стрелям със слугове? Благодаря!Какъв е проблема отпред назад да се пробва. Ако върви равномерно - няма шок. Ако върви трудно и после охлаби - има шок.
Благодаря, много за изчерпателния отговор.Какво ще ми препоръчаш в кал. 6.35 да стреля със слугове и да е мощно?Колега, само на по-новите модели пушки слагат цеви подходящи за слъгове, туиста на цевта е различен. АТ-44 е едно от първите ПЦП, вероятността да стреля добре с тях не е голяма. А и за стрелба с такива проектили се изисква доста сериозна мощност, с която АТ-44 за съжаление не разполага. Някои колеги ги изцеждаха навремето да пукат чашки 1,17 грама с 300 м/сек. , но ставаше измъчена работа. Трудно се зарежда, гърми като черешово топче и заради малкия резервоар броя на изстрелите не беше приемлив. Поздрави и успех.
Vulcan 3 - Long, FX King, FX Maverick Sniper, Impact m3, FX Panthera, FX Dynamic Express, Hatsan Factor Sniper - L, Hatsan Hercules Bully - Long, Bigmax - X.Благодаря, много за изчерпателния отговор.Какво ще ми препоръчаш в кал. 6.35 да стреля със слугове и да е мощно?
Благодаря,много за препоръката.Относно финансовия бюджет се спирам евентуално на два модела:Hatsan Hercules Bully - Long и Bigmax - X но коя е по добрата в случая.Благодаря!Vulcan 3 - Long, FX King, FX Maverick Sniper, Impact m3, FX Panthera, FX Dynamic Express, Hatsan Factor Sniper - L, Hatsan Hercules Bully - Long, Bigmax - X.