ІХ-та Национална Среща на любителите на В.О. Есен'2010

A

Anonymous

Гост
Динка ,това да не са сърцата на шараните дето ги хваща през лятото ? :cheers:
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Евалла Динка - винаги съм знаел, че си мъж на място! :bravo: Утре тръгваме по обяд живот и здраве и вечерта ще сме там. С прискърбие съобщавам, че няма да нося Файнверкбау-то защото монтажите и оптиката се забавиха и ще дойдат чак другата седмица. :sorry:
 

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
Аз пък докопах снимка един друг колега как се подготвя за срещата.
f03adc51c1193e0d.JPG


Наздраве Владо :cheers: Да оставиш малко и за мен.
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Ами то аз като гледам - ние май нищо няма нужда да си носим! ;) ;) ;)
 

bor1968

Потребител
Като гледам се очертава добра среща. Яденье, пиенье и тия три работи ще са в добри количества ^-^. Третото са стрелбите ;) и не са на последно място, а са важни колкото и останалите две :exclaim:
:cheers: :rambo: :cheers:/сори, ама яденЬето липсва като иконка/
 

djboby

Потребител
Макси ще има нужда да носите, че ни се претисняваме че на нас няма да ни стигне. А пък знам, че не сте свикнали да връщате нещо във Варна ;) Едвам ми усната време да си направя пушката от толкова тренировки.
 

piperov_pipi

Потребител
Браво, момчета виждам, че се заформя страхотен купон. Съжалявам, че не мога да присъствам, но ще бъда с вас духом. Внимавайте с алкохола и по малко да се карате когато спорите. Пожелавам ви един много готин уйкенд изпълнен само с положителни емоции... :exclaim:... :cheers:

А тази мишена ви я пускам за повече хъс в стрелбата... :goodbye:
 

Attachments

  • Picture 019.jpg
    Picture 019.jpg
    12.8 KB · Прегледи: 88

djboby

Потребител
Времето тука е супер. Топло слънчево който не е дошъл губи много.След малко потегляме към състезанието.
 

ininia

Потребител
ФТКС
Вчера след обед пристигнах на Леденика,но се наложи да пропусна състезанието.Тази сутрин си тръгнах, защото станах прадядо!И трябва да се прибирам. :)
Иначе всичко е отлично!Успех на всички!До следващата среща! :cheers:
 

Silent_Assassin

Потребител
Здравейте колеги ! Прибрахме се по живо, по здраво, а мероприятието беше повече от страхотно ! Чудесно трасе - половината в гора, половината на поляна, пресечена местност, голямо разнообразие от дистанции и... 50 мишени /които да си кажа честно ми дойдоха малко в повечко ;)/ Това за спортната част, а за основната - мисля, е ясно: Готини хора, събрани на едно място + хапване и пийване = невероятен купон. Аз лично и двете вечери си лягах след 04.30 /което обяснява и защо съм стрелял само един кръг... ;)/. Аз си изкарах прекрасно! Благодаря на Братушка и целия организационен екип, за страхотното преживяване ! :bravo: :bravo: :bravo:
 

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
И ние се прибрахме поживо поздраво.

Видяхме и ранен сняг във Врачанския балкан като пристигнахме в петък. Боби пристигна от Русе, приложи шамански похвати и успя да вдигне градуса на околната температура от 3 на 10-11 градуса. Успя ,също така, да спре снега и дъжда.
Благодарско за чудесната организация към @Братушка. Малко стана бойлер има - вода няма ;) Който е чувал приказката "Няма не ..ана Софиянка и къпана Врачанка", беше подготвен за режима на вода във Врачанско. Другите бяха неприятно изненадани.



П.С. Който си познае тези мишени да свирка. У мен са. Предполагам са на някой от групата Ловеч-Троян, те си знаят глобата ;)
 

Attachments

  • Изображение0038.jpg
    Изображение0038.jpg
    218.3 KB · Прегледи: 84

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
valens1968 написа:
П.С. Който си познае тези мишени да свирка. У мен са. Предполагам са на някой от групата Ловеч-Троян, те си знаят глобата ;)

Приличат само на нашите, и предполагам си отнесъл на @братушка мишените... :) Глобата като дойдем на Търново ще я донесем и без да сме виновни :):):):) :cheers:
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Срещата много ми хареса, имаше от всичко и по много :rambo: :cheers: !
Очакваше ни амбициозно подредено трасе от 50 мишени, напълно подсигурено с необходимите обозначителни асесоари до последния метър и стрелкови коридор. По нищо в детайлите не личеше, че стреляме далеч от регионална група или клуб. Поздравления към организаторите и към всички колеги, които са изнесли буквално на раменете и ръцете си тази техническа работа, за да можем ние пълноценно да се забавляваме :bravo:!
 
A

Anonymous

Гост
Нагоре