valcholakov
Редовен Потребител
Не трябва да ги смесва една или две пушки на въздух други две на метанНай много да се взриви като ги смеси двете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Не трябва да ги смесва една или две пушки на въздух други две на метанНай много да се взриви като ги смеси двете.
Колега стига да има къде да съхраняваш пушката и бутилката(на метан),при мен метана ми вдигна скоростта с 40м/с грубо от 290м/с на 330-340м/с.Лично на мен стрелбата на метан ме изкефи повече някак си!Двоумя се, метан или въздух.
Това може да се избегне ако се мисли превантивно.Редно е да се каже, че понякога в метана има и страхотни лайна + неизвестните добавки и т.н. Чистил съм пушки от такива боклуци и налепи и не ви пожелавам да ви се омажат клапаните, или редукторите. Особено на FX, или AGT. Такива пушки, не заслужават подобно отношение.
Метана е по динамичен газ и затова ти вдига скоростта, нормално е а относно настройките на редуктора, моя на въздух бе настроен на 135 бара а на метан съм го намалил на 120 бара, така ми идва пак на скоростта като на въздух но ми прави повече редукторни изстрели а и пушката става по тиха на метан.Имам и една щура идея - да смъкна редуктора на единия Вулкан 3, този който е в 5.5, на 140 бара, и да го пробвам на метан.
Вярно е, че е 300 барова пушка, а метана в бутилката, като падне налягането, става на 200 бара. Но имам усещането, че задредукторно налягане на 140 бара на метан ще е еквивалент на 160-170 бара на въздух. И, ако не ме лъже усещането, мощността ще е същата.
А и мога да му сложа голямата бутилка на Tuxing и да го видя колко изстрела ще има в плато.
Със сигурност огромен ще е прирастът в броя или енергията.Но е скъп и "тече" през гумените уплътнения.увеличат изстрелите с едно зареждане
Днес пробвах АА s510 в cal.4,5. със слъгове на HN 16 gr и 20 grЩе я пробвам и с по-тежки.
Ни едно от изброените неща не ми е познато като имай в предвид че стрелям само с булпап, на състезания съм ходил, 2 първи, 2 втори места, едно четвърто на първото състзание. Ники Атанасов също само на метан джаска както спомена Бай Колю и проблеми никакви за всичките години. Метана си е супер и като единствен кусур е че не може да се напълни до 300-320 бара а до 220, но пълно щастие няма.За плюсовете и минусите на метана е писано доста в тази тема,за мен основния проблем беше металическия вкус в устата дори и след два пълнителя особенно с булпап,но това явно е субективно според остротата на рецепторите при стрелеца.
За съвременните пушки е абсолютно непродуктивен...както и за спортни цели.При пушки с редуктор също може да има проблем,при мен 50 на 50,при едната нямаше проблем при другата мамата си часа...хората с технически бекграунд може да имат обяснение за причината!