njatanasow
Редовен Потребител
Тези неща стават с много проби.Всяка пушка си е с характер.Само с теория и твои желания не става.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Това е с 38 грейна.... ако стреля с 34 грейна скоростите ще са такива най-вероятноБай Кольо, ти обичаш да стреляш на далечни дистанции. Вдигни малко скоростта, например на 286 - 288 м/с. Може и 290.
Да де. Те 200 бара трудно хващатТарикатското е да напълниш 300 барова пушка с метан![]()
заповядай при мен с бутилка метан и празна 300 барова пушка и ще демонстрирам ;-)Да де. Те 200 бара трудно хващат.
Бустер ли имаш или друга разработка?заповядай при мен с бутилка метан и празна 300 барова пушка и ще демонстрирам ;-)
Писах в началото на темата, за теб напълно безплатно повтарям...Здравейте ,обмислям преход за метанов кран със зареждачка към 300барова 9литра карбонова бутилка ... идеята ми за това идва във връзка с по автентичен изглед при зареждане ,по малко мрънкане и др. за които Милен споменава ,относно мобилността обмислям ...бутафория с някъкви шини, винкели пр.Какъв ти е крана та Ша го сменяш?Трябва ти само преход(зареждачка),milen правилно отбеляза,че не на всякъде са съгласни да пълнят "мобилни" бутилки,пробвай на няколко метан станции,някои помпят и до 220бар
Добра игра, беше обмисляна ,но трябва да прежаля част от багажника и да реша дали ще зареждам със зареждачка при двигателя което предполага гъзене , дупкане ,разход за тръби, правене на отдушник за вентилация и пр ,като цяло идеята не отпаднала ще видимКогато ползвах метан имах автомобилна метанова бутилка в багажника и капилярен маркуч към водолазната. Пълнех двете заедно и после дозареждях няколко пъти водолазната. После пак.