Бе тя пушката много красива, сигурно и стреля точно, ама като им знам цените на пружинните им пушки, тази ще да е в родните ни магазини.....
Абе не е много,515 евраhttp://www.carabinasypistolas.com/pcp_air_guns__compressed_air_/p_c_p__air_guns_cometa/cometa_lynx_v10_air_rifle.php. Всичко зависи от търговците ни вече
Доста се поинтересувах от този модел , но така и не можах да разбера има ли редуктор или не Понеже точно такива бутилки с редуктор се продаваха в един американски сайт JDS , ако не се лъжа ...
Бутилката не е от там, но ми харесва- по тънка и издължена; редуктор май няма, цевта е студено кована; За тея пари- качество около Еваникс (дано не съм прав..).......
Ако се съди по отзивите за платото , Ейваникс има много хляб да яде Аз не случайно се замислих дали има редуктор , но нека се съберат повече мнения
Редуктор май няма.Има изведен подобно на Суматрата,регулатор на мощност т.е. врътка за ограничаване хода на ударника,което си е добра екстра.Заглушената цев я "одушава" но не много добре.Ето и една тест мишенка с пушката на 25м 5изстрела,което и на правоток може да стане.Ще чакаме за още подробности...
Дължина 105см и тегло 3,7кг Предлага се в 400 и 200cc резервуар тип Painball Спусък изцяло метален Куик фил Адаптиране на мощността,чрез затягане или разхлабване на този винт
Дали ще го бъде,времето ще покаже! Сега едни харесват продукта още от кутията,други казват че първите серии са нещо не сполучливи и че трябва промяна в различните детайли(най вече в спусъка) абе,протеворечиви мнения общо взето.Гледам платото е добро в 25дж и докато не излезе Cometa Lynks II, коментариите ще са протеворечиви.
Преди дни търсейки друго,попаднах на този линк.Не съм го чел и не знам кво има вътре ,но може да даде отговори на някои от въпросите ви(за който знае английски). http://www.gatewaytoairguns.org/GTA/htt ... ic.php?t=4
Сравнително скоро човек от форума им е имал в наличност няколко бройки. Някой знае ли от къде ги купуват? Намерих един английски сайт, но там цените са £700+ ...