Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Все е нещо!Само в набузника ли е разликата
И аз имам V10 МК2 и моята бутилка е 500
Редуктора е пейнтболски - с тарелчати пружини. За дотиквача не знам, моя си влиза мазно. Верно, че веднъж се чупи... нямам идея защо. Може би защото без да искам стрелях с не добре затворен сайтлевер няколко пъти (е не последователно де)!?Здравейте колеги, имам един въпрос относно cometa lynx mkII. Интересува ме дали редуктора и дотиквача са оправени или продължава да страда от болежките на първия модел? Поздрави!
Стъпката на цевта (туиста) ЗА ВЪЗДУШНО ОРЪЖИЕ по принцип е стандартна 450мм.Колеги прерових интернета и никъде не мога да намеря twist rate-a на цевта при Cometa orion или за който и да било друг модел, някой има ли информация или да знае какъв е? Писах и 2 имейла на Cometa, но няма да благоволят да ми отговорят.
1/420мм е стъпката, отговориха миСтъпката на цевта (туиста) ЗА ВЪЗДУШНО ОРЪЖИЕ по принцип е стандартна 450мм.
Има и 500мм твист,но те са къстъм цеви и са предназначени за по-друг вид стрелба-Бенчрест!