Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Точно така беше Миро.Имах и един булпап на колега,който също беше с такава тапа,и също беше е взел от Испания до колкото си спомням.
Тръбата е една и съвсем не е тънкостенна. Бойният клапан се сваля след като се изпусне въздухът от резервоара.Развива се и се отстранява зарядният клапан. При празен резервоар това става спокойно на ръка. Развива се манометъра и болта от горната страна на цевната кутия, който държи БК. След това идва сложното (за мен конкретно!). Необходимият инструмент е ....как да го нарека..........представи си дъъъъълга и широка колкото диаметъра на резервоара права отвертка. Сега само моля майсторите да не се смеят!!! Аз взех тръба с диаметър малко по-малък от вътрешния на резервоара, направих диагонален прорез от едната страна и в него набих метална пластина. Пъха се от предната страна (обвих я с хартиено тиксо, за да не драска резервоара) и се развива едната част на БК от другата. След това тези две части спокойно падат отпред. След като го видиш (БК-то), ще разбереш каква е конструкцията му. Само пружината може да се сменя и без сваляне на манометъра, горния болт и едната част на БК. Тоест :Да имаш представа как може да се стигне до бойния клапан и въобще до цилиндъра.Предполагам,че цилиндъра е пъхнат в самата тръба,която е долната част на пушката и ако се развие тапата отпред може да се демонтира.Вижда ми се доста тънкостенна самата тръба за да е резервоара за въздух.
Да , това е скоростта на тази бройка от кашона . Мисля я мерих с тръбното хроно . Ясно се вижда , че има лек преразход . Още тогава ти казах , че според мен тази скорост е висока . Иди при някой с хроно , напълнете я на 160 -165 бара и при това налягане я намалете с поне с 15 мс . Само това ще е достатъчно да изправи още платото . Ще стане и по-тиха .Благодаря,значи тази снимка искаше да ми изпраща.На теб как ти се виждат,доколкото знам така си идва от магазина,Анди не е пипал нищо.
Имам точно такъв за Комета. Поръчах го, защото предишната ми пушка беше с редуктор. Колеги ме разубедиха да го слагам по причини падане броя изстрели и това, че аз не търся чак такава точност, пък и да търся толкова си мога и редукторът не би ми помогнал забележимо. Това след като го бях поръчал, ама аз съм си импулсивен по принцип за съжаление. Дойде декември месец. Има две години гаранция ако се съди по сайта. Аз даже бях им писал, че след поставянето ще им пусна хронотестове, но така и не го поставих. Не смятах да го продавам, ама да стои така, вместо да свърши някаква работа на някой...Ако имаш желание - пиши на лични. Цената ще е надолу естествено. В понеделник имам пътуване до София и на връщане мога да ти го оставя в Бургас.Аз пък се чудя дали да не забуча на ориончето един такъв редуктор.Кажете си мнението.
http://www.altaros.cz/en/regulators/78-cometa-orion#/|demoTab3