Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Мдааа, същата карбонка ползвам вече 13-та година, без да е точена, още със заводската заточка си реже мезетата на тънко без грешка. И не са се появили петна или ръжда още.
Пробвана и от други колеги по сбирки и нац. срещи.
Да, Опинелчетата са добри ножчета! Само гледайте да не ги мокрите много, че затягат дръжките при сгъване. След миене ги подсушавайте, а най-добре замо забърсвайте на сухо.Опинелите са доста тънко сведени и макар и затъпен продължава да върши работа заради геометрията на острието.Карбоновите режат повече.
Васко пробвай тоя...градски ти еИдея къде мога да дам да ми наострят ножичката за пури?
Това е сайта на същия човек който му предложих и азВаско, аз за всички остриета в къщи ползвам
https://nojovete.bg/blog/