Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Замислям се и аз да ударя едно рамо, че голям тупаник изядохме последните сезони. Проектът ми FWB-300su-FT беше планиран като тригодишна загрявка в международния клас. Ето, че неусетно навъртях 4 Балкантрейда с бабичката и все по-интересна ми става стрелбата с нея. Но ... младите попълнения в ФТ кервана нещо много вдигнаха летвата. Не бива да им се даваме без бой. Четири години стрелба с 40-годишната немкиня е достойно уважение към това чудо на пружинната пневматика. Ако съдбата бъде блогосклонна да събера парички - живот и здраве пожелавам си на Петото юбилейно издание Купа Балкантрейд да съм с 16J комплект. Като скоча от 197 на 240 м/с - пак ще си поприказваме с младоцитеpavloff написа:Дано това е знак, че нещата започват да се обръщат.
dp1962bg написа:Всичко това се дължи на добре подбираните питиета и редованата тренировка с тях. Браво Вальо, догодина пак и по-нагоре.
КАЧЕСТВЕНО ПИТИЕ = КАЧЕСТВЕНА СТРЕЛБА.
Общо взето май така стана - събрахме се 6-тима преди 4 години, но по интереси към днешна дата сме по-близо до литературната класика на Дюма: четирима останахме в ФТ-международен. Но пък за сметка на това "отцепниците" Вальо и Дидо ни радват със сериозни трофеи в дисциплините ФТ-45J, HFT и БРlynx написа:Вальо тайно се измуши при тия с фак-аните пушки, а мускетарите разчитаха на него!![]()
![]()
Т.е. каквото и да приемат колегите от ФТКС относно това правило - на нашите састезания ще бъде така, както ние го приемем. И за да няма занапред излишни коментари, въпроси и пазарлъци в темите за мероприятията ни - да го решаваме и да го запишем черно на бяло в правилника.BAD TORO написа:РЕГЛАМЕНТ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА „ФИЙЛД ТАРГЕТ КУПА НА БЪЛГАРИЯ”
..................................................................
4. Състезанията от програмата на ФТКБ се провеждат по регламента на организатора на съответното състезание.