ФТ Движение "Мускетари"

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
Re: ФТ Движение "Мускетари"

Живот и здраве и наздраве

Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
ЧРД приятели!

Много се радвам, че ви има и можем да се радваме на вас и мероприятията ви!
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Весело изкарвана на Новата година банда.
Живи и здрави през новата година и да се виждаме по-често по трасетата.
:cheers:
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Здравейте банда :cheers: !
Обстановката на Леденик е много благоприятна за разполагане на мишени в горичката към реката: голи клони на дърветата, млада зелена тревица и почти никакви стъбла от коприви. Ако изпреварим пролетното наводнение - можем да спретнем на този терен едно ФТ състезание с истински горски привкус, подобно на Огнен ноември ІІ. Дата: 2-ри март - неделя, ако времето позволи /очакват се добри плюсови температури, но все пак не се знае как ще е с валежите/.
Пишете дали сте навити . Статута на мероприятието /тренировка, състезание, или рейтингово състезание/ ще определим след като се преброим :) .
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Архитекта написа:
Пишете дали сте навити .

Wind+up+dog_9a9d01_4847611.gif


навити смеее.... :lol: :lol: :lol: ^-^
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Браво, приятели - всички сме на линия :bravo: ! Редим по 6 мишени и откриваме Рейтинговия ФТ шампионат за 2014г. :rambo: !
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Преди малко колегите от ФТКС обявиха дата за първо рейтингово мероприятие на 23-ти тази Неделя.
Ако ние правим на 02 Март, аз със сигурност ще пропусна Софийското. Помислете и решете?!
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Днес в 10.57 говорих с адаша /sir John/ по въпроса ще има ли тази година рейтингов шампионат и да пиша ли планираното за 02.03. мускетарско мероприятие за първо рейтингово ФТ състезание. Разбрахме се да го пиша рейтингово и в 11.09 пуснах предишния си пост. Не бих отворил приказка за рейтингово състезание, без да съм синхронизирал с инициаторите на шампионата - колегите от ФТКС. ??? ?
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
За смяна на дата на Търновското мероприятие трябва да каже Пламен. Ако нещо синхронизират нещата със Софийската група.
Аз лично ще се опитам да бъда и на двете мероприятия.
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Аз каквото можах - "синхронизирах". Ясно ми беше казано, че планираното за 23-ти февруари състезание в София няма да е рейтингово.
 

pavloff

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Колеги, само да отбележа, че се развиваме доста добре като ФТ движение.
Ще спомена само, че минала година закрихме ФТКБ с наше мероприятие - FT open "Белиш" организирано от Огнян /Самурай/ на което беше връчена и купата за 2013 г.
Тази година 2014 г. откриваме сезона на ФТКБ, с мероприятие организирано от Пламен /Архитекта/ какво по хубаво от това явно, че ФТ стрелците в България ни имат доверие и харесват нашите мероприятия.
Успех на всички Мускетари.
:bravo: :cheers:
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Организационно относно състезанието на 2-ри март в Леденик:
- Сборен час за мускетарите: 9.15 /ако искате да ви остане повече време за прострелка - може и по-рано да дойдете/
- Редим по 6 мишени. Ще получите точни указания за убойни зони, както и кои от мишените ви ще бъдат монтирани по дървета.
- Ще маркирам всички места на мишени и стрелкови позиции от предишния ден с временни табелки. До 9.00 ще съм забил всички колчета при мишените.
Стягайте пушките и инвентара и дано Природата бъде с нас :sunny: !
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Днес "пострелях" с мотиката и триона на Леденик - терена е подготвен :rambo:. Ще имаме минимум 9 мишени на дърво - добре че бай Марин не е на работа в деня на състезанието и ще удари едно рамо. Той обаче още не знае днешните ми вдъхновения - замислих мишени в стил "покацнала ми е гарга в рекица да пийне водица" ^-^. То вярно, че е студена още водицата, ама бай Марин досега не ми е отказвал на никоя щуротия. Дано и тоз път да ми уйдиса на акъла :D !
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Днес групата за подводно фундиране с бригадир Марин Ботушаров и технически ръководител Пламен Мокродупцев отля в р.Янтра постаментите за представителите на речната орнито-фауна :rambo:. Г-н Ботушаров атакува реката с ботушите на техническия ръководител, поради липса на лични такива. Предвид ръстовата разлика между двамата - гледката беше впечатляваща: самоходни ботуши се разхождаха във водата ;) ! Жалко че покрай цимента, баластрата и кофража - забравих да взема фотоапарата :D .
 
Нагоре