РИБОЛОВ - МОЯТА Е ПО-ГОЛЯМА...

@bor1968
Янко не се лъжи. Уверявам те край реките и язовирите такова нещо не съм виждал а ходя често и редовно за риба ;D ;D ;D ;D
Днес при разходката си край реката видях:
Тези красиви и мирни животинки нутрии:

Както и двама гребци които цопаха по реката. Гледката по дървета не е много красива ама явно общината не е свалила още украсата от Коледа ;D ;D ;D

Добре ,че кат имах кинти си купих сумати въдици-сега продадох комплекта дънни- и ето го пцп -то -Незнаех.че има рибари тук шях да предложа... Барабар с огромния шарански кеп.

Мустакат шаран на едро зърно се лови най-добре. ;)

2lbi82x.jpg

Ето я новата състезателна пушка за река заради която се разделих с някои аксесоари от пневматичното хоби. И двете хобита обаче искат да се наливат средства ;D ;D ;D

То освен средства и време е нужно за тия работи, а ти нещо се раздвояваш :P. Гледай за другата среща да намериш време, че ще ти пиша отсъствие :P :pardon:
:cheers:

:bravo: Честита придобивка много добър избор в точните размери.Много живарници да напълниш с нея.Скоро и аз съм в отбора с една такава само че 600 ;)

Здр. не съм проверявал но дочух,че увеличили забраната с 10 дни.Някои чул ли е нещо или е само слух :question:

Да до 15.06. криво ляво ще издържим,пуснаха некой ден бонус на мрежари,токаджии и т.н. бонус да не ги притесняват рибарите.. :>

Чужди видове в териториални води (на вкус все сафрид ;D), очаквайте скоро и пирани в дунава... ;D

Attachments

• 23052010359.jpg
    23052010359.jpg
    166.8 KB · Прегледи: 60
  • 23052010355.jpg
    23052010355.jpg
    154.2 KB · Прегледи: 61
@Mangusta
Що за риба е това? Сладководна или морска е?Такова чудо за пръв път виждам.
Напиши нещо повече за нея.

Малко от миналата седмица.... ;)

Attachments

• Riba.jpg
    Riba.jpg
    706.4 KB · Прегледи: 94
Не че разбирам от риболов, ма тия шаранчета дето се виждат не са ли малко маломерни или е от снимката ??? ;D

Офф що ли питам - то 10.юни е след седмица и нещо ;D ;D ;D

Хора, това са каракуди ! Няма шаранчета за жалост :) Това е на тукашния язовир за около 5-6 часа го хванахме 3ма човека, от които аз хванах 1/2 от тая риба ;) ;D

:pardon: При нас каракудите /таранките както им казват тук/ са сребристи и затова се обърках.. Това че имало златисти сега го разбрах. Може и да съм виждал но съм мислел че са шарани.. То само по мустачетата може да разбереш май.. Иначе улова кърти - бая бира е заминала с него...

Е как само по мустаците ше се познават на шарана начина на подреждане на люспите е доста по различен :) Общо излезна една кофа от фасаген 15л/кг пълна до горе и една от 7 мисля, че бяха до половината (но разбира се литър фасаген тежи повече от литър риба ;D ;D ) А относно бирата .... :cheers: :cheers:

Back
Нагоре