Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Здравей !Някакво развитие има ли по Русенската среща, мястото същото ли ще е като преди 2 години... Палатки или хижа ще търсим, верно че има месец до тогава, ама...
Датите НЕ се променят . Имах в предвид че другите години се правеше последната събота и неделя от април месец.Да разбираме ли че има промяна в датите за срещата или си остават 29-31-и. Да знам, а и не само аз за кога да си измоля почивки от началниците...
Аверче, последно палатки или хижа? Аз предпочитам хижата че не съм вече на 20г. но все пак бих се съобразил с твоето мнение и предпочитания Едно въпросче към Русенци: Къде в околоността има хижи (хотел), колко време предварително е нужно за резерваций?Да разбираме ли че има промяна в датите за срещата или си остават 29-31-и. Да знам, а и не само аз за кога да си измоля почивки от началниците...
Аверче, последно палатки или хижа? Аз предпочитам хижата че не съм вече на 20г. но все пак бих се съобразил с твоето мнение и предпочитания Едно въпросче към Русенци: Къде в околоността има хижи (хотел), колко време предварително е нужно за резерваций?