Пролетна национална среща ХФТ - Русе 29-31.05.2015

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Беше супер и си прекарахме чудесно както винаги, Благодаря за приятното изкарване на всички и най-вече на организаторите който са виновни това да се случи :D:cheers:
Живи и здрави и до нови срещи :cheers:
 

sts1969

Редовен Потребител
Идеално време, чудесна обстановка, и много хубави хора с който имах щастието да се запозная :D
Благодаря и до нови срещи! :cheers:
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Прибрахме се и ние по живо, по здраво. Мога само да кажа, че всичко беше "Както винаги" и това е достатъчно! Благодарим Ви от сърце Приятели за приятното прекарване и стрелби!:cheers::cheers::cheers:
 
Последна промяна:

Карлсон

Потребител
И представителя на Бургаската група (т.е. аз) се прибра благополучно... Супер мероприятие си беше, стрелби доволно, скара, бира и сладка приказка, какво повече можем да искаме... До нови срещи, приятели, чакам следващото мероприятие с нетърпение
 

bor1968

Потребител
Благодаря на организаторите за ,,русенските правила" и за усилията и времето, което са отделили за да си изкараме приятно.:cheers:
 

Alucard

Редовен Потребител
ФТКС
Супер е било.Жалко,че не можахме да присъстваме.
 

petkof

Редовен Потребител
Традиционно за Русенци, състезанието беше обезпечено с много добра организация и подготовка на "дивата" поляна, където се проведе срещата!Същото се отнася и за трасето.Поздравления за многогодишният ентусиазъм и приемственост при създаване на организация за провеждане на национални срещи комбинирани със състезателна част.Много ми хареса,че се видях с много хора от форума /макар и само за по няколко минути/,и за в бъдеще ако се срещнем някъде няма да се разминем като непознати!Благодарности на организаторите за положеният труд по създаването на срещата!Поздрави на всички,с които си прекарахме тези приятни вечери и дни!На здраве!:cheers:
 

Карлсон

Потребител
:lol: Едва преди малко почна да ми минава паренето по врата, за Рашко не ми се мисли...
 

hristoss

Редовен Потребител
ФТКС
И аз да си изкажа благодарностите на организаторите за това че ни събраха,да може да си изкараме няколко незабравими дни.
И почваме да чакаме следващата с нетърпение.
:cheers:
 

vita

Потребител
До скоро, приятели :) Много се забавлявах отново! Пак да дойдете :cheers:

Ето и официалното класиране (ако бъркам някъде, поправете ме):
Screenshot 2015-06-02 13.28.36.png
 

praetorian

Редовен Потребител
Брей, пустия му и хатсан...52 точки :eek: Тва, ако и стрелеца/визирам себе си/ в първи кръг бях намерил подходящата поза за стрелба "седнал", която ми е адски непривична, щях да се надстрелвам с Петков :D...И после хасаня не ставал...Става той, ами да има кой да стреля с него....:lol: Благодарско на организаторите, отново ни събраха и отново имахме своите два дена, които да изживеем невероятно добре!Живи и здрави всички и до нови срещи, приятели!Пък дай Боже и по - скоро да е!:cheers::cheers:
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Еми Ники като не идваш често като се събираме така става :p Аз пък с пружинка (имитацията на БАМ 40 :D)щом ги докарах същия брой съм пре доволен (пружинките били неточни после викат :D ), като се има предвид, че и от скоро я имам ;)
Радва ме, че тая година бяхме повече хора от предната май, което е хубаво - до година дано сме и още повече :cheers:
Чакаме снимките и от другите колеги :)
 

Dominus

Редовен Потребител
Слаба пушка няма. Петков имаше нещо от тоя род в подписа. Колкото до конкретната стрелба мисля, че тя най-малко се влияе от пушката. Тук дистанцията е субективно възприятие, което с правилната корекция по скалата и вятъра дава резултата.
Който иска да си види качества на пушката-на маса, рест и в зала.
 

Dominus

Редовен Потребител
Оги, тази година позата беше най-голямото предизвикателство. ФТ свободната е по-добра и стабилна.
 
Нагоре