Приложения за мобилни телефони

Благодаря!

Аз съм с Iphone, имам си стрелока, ама един приятел сега прохожда и е с андроид. Там можело и да е без пари… :D ( само с айфона се било плащало)

п.п @Kameno Karp , ако намериш папката с файловете ще можеш да го споделиш във Вайбър. Apk файл трябва да е, инсталационен.

Благодаря!

Аз съм с Iphone, имам си стрелока, ама един приятел сега прохожда и е с андроид. Там можело и да е без пари… :D ( само с айфона се било плащало)

п.п @Kameno Karp , ако намериш папката с файловете ще можеш да го споделиш във Вайбър. Apk файл трябва да е, инсталационен.
Преди съм го пращал,ама сега с по - нова версия вече не става.

И моя няма. На стария телефон базата с данни се изтегли но на този не. Вкарах си ги ръчно. Не е гляма дарама.

Всички данни ги имаш на твоя телефон. Дай ги на приятеля ти да си ги въведе. Ако не му се дават пари де.

Ами проблема е там, че той е с карабина (ОО) и му трябват патроните, за да си експериментира. Така едно, по едно ще е зор. Няма да обеднее с 20 кинта :D

Нещо не мога да намеря нито стрелок нито чеъргън за айфон. В маркета ги няма.

Да.. няма ги вече.. Има други програми
Има 2 версии на Chairgun Elite - едната платена, другата безплатна (но нещо не ме кефят много)
Елемент направиха тяхна програма също (може да се ползва и с други оптики - само гледаш сметките) :)

Аз успях да си спася Стрелока и си го качих на всички устройства, които имам - за всеки случай...

;) Малко ще е неудобно да си мъкне компютъра на стрелби!

На него му трябва балистичен калкулатор за iOS (за телефона) а това, което си пуснал е за компютър - освен това не работи, защото е доста старо и не става за по-новите операционни системи

Не съм ползвател на айфон и нямам представа, как изглеждат файловете.
Ще трябва да си търсите сами.

Приложението е невероятно. И дава с абсолютна точност корекциите. Ако неможеш да свалиш базата данни с проектилите,Гари е написал как да актуализираш. Така даже нелегалната версия става легална.

Последна промяна:
Приложението е невероятно. И дава с абсолютна точност корекциите. Ако неможеш да свалиш базата данни с проектилите,Гари е написал как да актуализираш. Така даже нелегалната версия става легална.
Чакай сега, аз се обърках ,аз не съм с Хубавей,но да изтегля посоченото приложение ,правилно ли разбрах?

Back
Нагоре