Приложения за мобилни телефони

Точно така. Още като го изтеглиш ти казва,че има актуализация. Натискаш - актуализирай. После ти казва,че имаш за актуализация ххх приложения. Натискаш бутон актуализирай всички!!! След това почва да те пита по отделно за всяко приложение. Ако искаш отказваш актуализациите,само на Стрелока разрешаваш. Аз така направих. След това деинсталирах всичко ХуЮвейско ,което се изтегли.

Последна промяна:
Точно така. Още като го изтеглиш ти казва,че има актуализация. Натискаш - актуализирай. После ти казва,че имаш за актуализация ххх приложения. Натискаш бутон актуализирай всички!!! След това почва да те пита по отделно за всяко приложение. Ако искаш отказваш актуализациите,само на Стрелока разрешаваш. Аз така направих. След това деинсталирах всичко ХуЮвейско ,което се изтегли.
Справих се, благодаря за насоката

И аз пробвах да го актуализирам, но при мен иска пари, да го еаа!
Аз ли нещо бъркам или това, че се намирам в ЮК ми прецаква актуализацията?Screenshot_20240307_182146_HMS Core.jpg

Иска ти пари,защото искаш да актуализираш само него! Натисни бутона : актуализирай всички.

И аз пробвах да го актуализирам, но при мен иска пари, да го еаа!
Аз ли нещо бъркам или това, че се намирам в ЮК ми прецаква актуализацията?View attachment 115367
И при мен е така,какво преинсталира три пъти та да стане? Аз съм с неплатена версия.

Аз бях с хактната платена версия. Преинсталирах я няколко пъти докато стане. В темата за "....кака се ожени" някой беше качил няколко версии даже.

Браузър без реклами

За YoTube без реклами

и

Ако е специално за ютюб на андроид. Сваляш Downloader. В полето за търсене въвеждаш код на актуалната версия на smart tube https://smarttubeapp.github.io/
Инсталираш, сдвояваш, влизаш в профила си в тубата.
Нататък ще се оправиш.
За ютуб това View attachment 125495 . Намираш го с търсачката в браузъра. Инсталираш и реванцет мениджър и микро дж. View attachment 125496 Всъщност,като инсталираш мениджъра и го отвориш,в него се намират всички останали неща и от там си ги инсталираш.
Хич не е лесно да спреш рекламите на телефона ако искаш да си използваш Google Chrome.А при положение че почти всичко ти се запазва в Google не виждам смисъл да се използва друг браузър.

Youtube Revanced работи перфектно.Revanced Extended-а има супер опций но е доста труден за конфигуриране и всеки път като се ъпдейтва ще трябва опцийте на ново да се въвеждат.

В този плейлист съм си запазил някой видеа на андроид ентусиасти предимно от Русия и Украйна. Има много полезни настройки с който се ограничават много от дадените по подразбиране права на андроид средата.
Спомням си един случай от тази година някъде средата на Април. Говорим си за осигуровки, данъци, пенсионни фондове и споменавам, че "тия шибаняци от допълнителния пенсионен фонд, дори не благоволиха тази година да ми пратят извлечение". Това беше около 18-19ч. Бяхме двама души плюс два телефона. В 02,45ч (няколко часа по-късно) съм го получил на мейла, въпросното извлечение. Ей тъй се сетил някой, докато спя да ме осведоми. Би било хубаво да е някакво лудо съвпадение, ама нещо не ми се вярва.
Та след този случай станах леко параноичен и след множество видеа усдтанових, че още с приемане на общите условия на тези любезни разработчици съм им дала една камара права, които към ден днешен съм орязал значително. Едва ли ще успея да ги отсея на 100%, но си заслужава да се замисли човек.

Вече са кът.

От друга страна няма да се връщаме по пещерите, заради някой, който иска да знае и контролира всичко.

Последна промяна:
Гледам, че в Алито има. Специално бях търсел за Сони Ериксон. Имах такъв, който ползвах към 13 години. Беше модел W200. Надживя три батерии и две сим карти. Пенсионирах го след като го изпуснах и се повреди слушалката. Понякога се сещам за него защото можеше да прави записи на разговори без допълнителни приложения и подобни.

Тези, които са за Европа не могат. Там е инсталирана "гугълската звънилка". Оригиналната китайска записва.

Attachments

• Screenshot_2025-06-10-12-30-37-296_com.android.incallui.jpg
    Screenshot_2025-06-10-12-30-37-296_com.android.incallui.jpg
    64.6 KB · Прегледи: 12
При мен си работи коректно.
Screenshot_2025-06-10-12-28-48-757-edit_com.google.android.dialer.jpg
Еба ли го моя какъв е!? Купувал съм го от тук,от съвсем нормален магазин.

Преди да започне разговора,бутона за запис не е активен.
Става активен при започване на разговора,но има едно гадно нещо информира гласово и двамата,че разговора се записва с което си губи смисъла

Back
Нагоре