Бай Колю
Редовен Потребител
Не знам - деинсталирах го и инсталирах наново през хуавейския ап стор срещу 19,19 лева.Коя версия ти показва че е в приложението така исталиран?
Но не виждам абсолютно никаква разлика между двете.
Не знам - деинсталирах го и инсталирах наново през хуавейския ап стор срещу 19,19 лева.Коя версия ти показва че е в приложението така исталиран?
Подведох те. Влязох в мениджър на изтеглянията.Коя версия ти показва че е в приложението така исталиран?
Хубаво, че пусна тема, но другия път за такива важни неща поне напиши конкретно в заглавието на темата за какво става въпрос пък после за какитеПуснах тази тема само да предупредя, че рано или късно ще изчезнат от двата американски стора (Appstore и Google play) и който иска да превари преди да са ги махнали да си я инсталира...
Хуавей - там колкото и да им се иска на американците не могат да въздействат![]()
И това е вярноПриемам критиката.. Прав си !
Въпреки, че има хора, които по-вероятно биха отворили тема за каките отколкото за стрелок![]()
бот може би!?Вчера се опитах да го изтегля от Google Play Game APK на втория си телефон, който вече съм инсталирал на другия си телефон. Въпреки това получих множество съобщения за грешка, показващи, че транзакцията не може да бъде завършена, нито чрез банкова карта, нито чрез плащане от оператор. Следователно влязох в тази страница от телефона си.
Може и малко да се ,,тунингова''. След като се сварят отиват в тигана, малко масълце и се запържват до златисто. Стават много по-добре отколкото варените !Руско национално ястие, хапка месо (кайма) с подправки, увита в тесто и сварена във вода. Не ми допада особено.