Който еххх, еххх.. Кака се омъжи :( Strelok !

• Автор на темата Автор на темата shaman
  • Начална Дата Начална Дата
Прати им запитване през официалната форма, може и да отговорят.
Знае ли човек, понякога стават чудеса....дано отговорят.
Тя е реплика на китайската Spina. Затова казвам, че е китайска китайска хахаха
Нямат такъв модел на сайта. Иначе им писах и на тях, ноооо... Няма отговор от там.

Колеги, някой може ли да качи някоя по нова версия на стрелок про тук като файл , не като линк.По новичка след 6.00 и нагоре, за да я инсталирам и да си я ъпдейтна после до последната

Имам всичко там , но не ми приема плащането, а в банката не им излиза какъв е проблема. Затова търся каракната...да не влизаме в излишни обяснения...

Отдавна няма как да се качи АРК файла. Някаква защита явно. И на имейл не става. По процедурата описана по-напред,няма нищо за плащане. Последно АРК само през блутут съм успял да пратя. Про версията я теглих много отдавна от някой от тия сайтове https://www.google.com/search?q=стр...0l10.5511j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Последна промяна:
Колеги, някой може ли да качи някоя по нова версия на стрелок про тук като файл , не като линк.По новичка след 6.00 и нагоре, за да я инсталирам и да си я ъпдейтна после до последната
Имам 6.9.2 за Андроид . Прати ми мейл на лични и ще ти го пусна.

Screenshot_20250902_000355.jpg
Омъжи се не само Strelok-а, но и FX Radar - програмката, която досега работеше с първия FX радар:
IMG_20250902_001814.jpg
След последните ъпдейти на програмката радарът престана да се свързва с телефони ху@вей P20, със същия ху@, но P30pro и с Cat S62PRO.
За първите два съм сигурен, а за третия само предполагам, че са произведени в Китай.
Но-о-о, с тазгодишния самсуняк работи безпогрешно.

Видях темата и ми стана интересно. Намерих програмката във форума на 4PDA. Свалих и инсталирах. Тепърва ще я разучавам. Споделям, ако някой има интерес. Версията е 8.0.1 (711)

Ето и линк към форума

Back
Нагоре