Здравейте,
Общо взето последните няколко дни research-вам като луд, въпреки че нямам никакъв опит с въздушни пушки(имам само umarex XBG пистолет), но имам голям мерак да си взема една. Спрях се на няколко модела.
Та надявам се някой с по-голям опит да ме посъветва коя би ми създавала най-малко грижи и имат ли добра пробивна мощ.
Отворен съм на предложения и за други модели, стига да ги има в България и да са в същия ценови диапазон.
Благодаря !
Общо взето последните няколко дни research-вам като луд, въпреки че нямам никакъв опит с въздушни пушки(имам само umarex XBG пистолет), но имам голям мерак да си взема една. Спрях се на няколко модела.
Gamo Roadster IGT 10X Gen.2 5,5mm (Фаворитът ми до сега.)
Въздушна пушка Gamo Roadster IGT 10X Gen.2 5,5mm
Въздушна пушка ❰ Gamo ❱ Roadster IGT 10X Gen.2 5,5mm на ТОП Цена от ВНОСИТЕЛЯ - ВИП Оръжейни Комплекси ✔️ ❰ Гамо ❱ 6110063355-IGT • Онлайн магазин GUNS.BG предлага огромно разнообразие на оръжие, екипировка, оборудване и аксесоари. Разгледайте нашите продукти на цени от ВНОСИТЕЛЯ ❗ Свържете се с...
guns.bg
Browning X-Blade II gas piston (250м/с е и е хубава марка до колкото знам)
Въздушна пушка Browning X-Blade II gas piston
Въздушна пушка ❰ Browning ❱ X-Blade II gas piston на ТОП Цена от ВНОСИТЕЛЯ - ВИП Оръжейни Комплекси ✔️ ❰ Браунинг ❱ 2,4362 • Онлайн магазин GUNS.BG предлага огромно разнообразие на оръжие, екипировка, оборудване и аксесоари. Разгледайте нашите продукти на цени от ВНОСИТЕЛЯ ❗ Свържете се с нас...
guns.bg
Hatsan Airtact PD Vortex 5.5(един приятел я има и е доволен, но и двамата нищо не разбираме от пушки )
⊶ Break barrel air rifle Hatsan Airtact PD Vortex - cal. 5,5 mm ≫ Best prices • Hatsan_20676 — Zarimex.eu ✔️
Break barrel air rifle Hatsan Airtact PD Vortex - cal. 5,5 mm ✅ Hatsan_20676 ➡️ 【 Hatsan 】Price of {price} ✪ Online Hunting Shop ❰❰ ⭐ ZARIMEX ⭐ ❱❱ Visit the website or call ☎+359 883 31 44 88
zarimex.eu
Та надявам се някой с по-голям опит да ме посъветва коя би ми създавала най-малко грижи и имат ли добра пробивна мощ.
Отворен съм на предложения и за други модели, стига да ги има в България и да са в същия ценови диапазон.
Благодаря !