Kameno Karp
Редовен Потребител
Аз пиша за Туксинг,защото имам такъв и го ползвам две години вече. Ти Туксинг имаш ли!? И като правих сравнението между Трабант и Мерцедес,да не остана с впечатлението,че Мецедеса е твоя компресор!? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
И защо му направи нова серпентина с повече навивки щом пълниш само пушката, без да пълниш бутилка? Би трябвало да работи без проблем и с заводската серпентина.И аз моя Туксинг го ползвам повече от две години и до сега никакви проблеми не е имало с него. Пълня само Бигмакса с двете му бутилки. Единственото нещо което съм пипал по него е, че му направих нова серпентина с повече навивки. За сега не мисля и да го сменявам.
Ами работи по-принцип и без допълнителна серпертина,но с нея работи още по-добре. Твоя компресор също ще се подобри с такава серпертина. И стига спорихте за глупостиИ защо му направи нова серпентина с повече навивки щом пълниш само пушката, без да пълниш бутилка? Би трябвало да работи без проблем и с заводската серпентина.
Ок така е прав си .Ами работи по-принцип и без допълнителна серпертина,но с нея работи още по-добре. Твоя компресор също ще се подобри с такава серпертина. И стига спорихте за глупостиВсеки да си ползва каквото си е купил и това е
![]()
Ако има влага след 2-3 години може и да не успееш да я развиеш бутилкатаТя приказката беше за друго. Кой по малко проблеми създава, а това че и двата изкарват много влажен въздух е така. За това макар, че имам филтър на компресора доста голям , пълня само бутилката с него и от бутилката пълня пушката , като бутилката винаги е с крана нагоре. Спрях да пълня пушките от компресора вече. Само от бутилка. Дори мисля че е добре бутилката според експлоатацията на 2-3 год. да се отвори и да се остави да изсъхне отвътре или да се подсуши , но кой ли го прави и аз не го правя.
Аз използвам силикагелов влагоуловител на входа на компресора и по време на помпенето, при периодичните отваряния на кондензоотделителите, конденз от тях не изтича.... а това че и двата изкарват много влажен въздух е така...
Това е щото си до морето. В София след 20 на цикъла имам няколко гранули позеленяли.Ти да не живееш в пустинята!? Като извадя от буркана индикаторния силикагел за 1-2 минути и позеленява.