glavanov55
Редовен Потребител
Ако пълначницата на бутилки е на 2 преки да ама ако е на 100км?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Покрай нас близо няма. Решил съм го-компресор за 500 лв вместо помпа за 300 и тя се скапва бързо а и на нашата възраст помпа....И бутилки 2 бр по 3 л. Аз доволен!!!!А метан нямате ли?![]()
![]()
Ей го компресор с вграден инвертор, доказано пълни големи бутилки от години в САЩ без повреди. Кабела навинтен на ролката е за 12V. Това м/у другото е cs4-i щото другия cs4 няма такъв навит кабел за 12v с клеми за акомулатор.Другия вариант е нормален компресор до 1.5KW с инвертор от 12v към 220v.Ама там ще ти трябва сериозен алтернатор и инвертор.
Еми аз имам по голямата версия с 2 бутала 5k2 и миналата седмица напомпах една 3л от 0-до 310 бара и после една от 6.8л от 0-300 бара за около 2 часа или малко по-малко но не мисля че е нещо лау който следи международните групи за въздушни пушки и youtube е гледал за марката поне от няколко години. GX Pump са китайска марка но се водят по реномирани така както e Huben направени в китай по Словашки дизайн. Тия компресори Gx pump са почти едно към едно с компресорите JTS само копчетата са им друг цвят, Според мен някоя западна компания им е поръчала компресор и им е пратила дизайна и те са направили няколко бутикови компресори видели как става и са продължили с техните си модели по същия дизайн. Така както Турция прави в техните заводи Benelli ловни пушки пък после със същите части и дизайн вадат Ata arms от същия този завод и същото е и с коли и така нататака. Monkey see monkey do. Ама и Monkey е титла за да ти дадат да правиш нещо щото на нас още не дават 50 години.Добре изглежда. В коя държава е произведен ? Презентацията е много добра- ЦИТАТ - има много добро охлаждане, което позволява НЕПРЕКЪСНАТА РАБОТА ДО 5 ЧАСА. 500cc бутилка от 200 до 300 бара за около 5 минути. 500cc бутилка от 0 до 300 бара - около 14-16 минути. При необходимост може да напълни дори и голяма бутилка - 6.8 литра от 0 до 300 бара се пълни за 2 часа и 40 минути . И за останалите минути до 300 мин. =5 часа, би трябвало според презентацията да напълни втората до около 200 бара. Без да спира ? Някой виждал ли е това на живо .
За тръбата 6 ф ,около метър мисля стигаше,преди да я монтираш е добре да я почистиш хубаво,да няма стружки вътре,че ще береш ядовеЗдравейте , понеже темата е доста страници които не можах да прегледам .... ще питам въпрос които най-вероятно е бил разискван .
Та имам "великият" TUXING TXES031 - най-простия едноглав . Проблемът е следния - спря да вдига налягане изобщо никакво .
След някакво време се опитва и започва да работи... може да е след 3 мин след пускане може и след 33.....
Къде да търся проблема ?
Втори въпрос така и така ще го разглобявам ще му направя и мода със серпентината въпросът е колко мм тръба да взема и колко дебелостенна да бъде ?
Имаш ли гайки и законтрящ пръстен( не знам дали точно така се казва) ще проверя дали са ми останали и ако нямаш ще ти подаря. Помня че резбата беше различна и моите съм го пренарязвал6х1 мм гледам че масово се предлага или да търся 6х1.5мм там до колкото четох налягането е ниско .
Остава само някой да даде жокер за проблема с наляганането . Четох че под манометъра е клапана за високото и велоятно той прави тази мизерия ?
Не , мислех да поръчвам от китай ,но ако имаш ще си ги платя .Имаш ли гайки и законтрящ пръстен( не знам дали точно така се казва) ще проверя дали са ми останали и ако нямаш ще ти подаря. Помня че резбата беше различна и моите съм го пренарязвал
Няма да ми плащаш нищо,само ще видя дали ще ги открия. Имай предвид че съм пренарязвал резбата,но при моя компресор не е имало проблемНе , мислех да поръчвам от китай ,но ако имаш ще си ги платя .
не можах да ги открия,явно съм ги дал с компресора. СъжалявамНе , мислех да поръчвам от китай ,но ако имаш ще си ги платя .
А към кой да се насоча ?Тоя компресор има общо четири клапана. За да не вдига никакво нялягане,едва ли посочения от теб клапан е виновен. Но пък той е най-лесен за проверка.