Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Така е, но нали някой трябва да се направи на важен.Това са пълни дивотии. Дори ловно гладкостенно оръжие когато се придобива не се носи. Ако е сбъркан номера си е проблем на собственика.
За гладкоцевното не съм сигурен, че е точно така! И от човек съм купувал и от магазин - все съм ги носил в КОС!Това са пълни дивотии. Дори ловно гладкостенно оръжие когато се придобива не се носи. Ако е сбъркан номера си е проблем на собственика.
Аз го казвам от опит и то от преди месец.За гладкоцевното не съм сигурен, че е точно така! И от човек съм купувал и от магазин - все съм ги носил в КОС!
Поредното доказателство че София е друга България.Аз го казвам от опит и то от преди месец.
Пичове нещо не мога да ви схвана проблема...
А вие колега знаете ли че, поне два пъти в годината дъвчем по темата КОС и все едно и също.Няма проблем, лаф да става, а и е добре колегите да са информирани как се случват неща в различните общини, за да не се разкарват по два пъти, като мен![]()
А вие колега знаете ли че, поне два пъти в годината дъвчем по темата КОС и все едно и също.
Чудя се защо се отваря тема за частен случай и как така още не е затворена след като премина в чат. Че ако всеки започне да отваря тема какво му се е случило, к'во правим?!
Тая тема си е за кофата, нищо полезно не прочетох.
Колега ,кога стана калайджия,че ти почерня и газъ?За теб и всички които не искат да се разкарват,вземат си оръжието и отиват в служба кос.Какво му е толкова сложно ,че постоянно се разисква?А вие колега, ако бяхте прочели темата от начало, щяхте да знаете, че не съм я отворил аз, а само използвах възможноста да предупредя колегите от Пазарджик за специфичните изисквания на местната служба КОС и да не им се налага да се разкарват по два пъти, като мен. Аз нмирам тази информация за достатъчно полезна, защото аз я търсих, но не я намерих! Ако за вас не е интересна просто не я четете и не я спамете! Хубав уикенд!![]()