A
Anonymous
Гост
Аз пощраках колкото можах, но за сега не ми остава време да ги кача. Утре вечер ще гледам да са качени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
rashko написа:Бафтаджийза пореден път доказахте че можете до организирате срещи всичко беше на ниво.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rashko написа:Бафтаджийза пореден път доказахте че можете до организирате срещи всичко беше на ниво.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря, Вале, но и на мен ХФТ ми е по на сърце. Затова на следващото състезание по ХФТ мисля пак да се включа.valens1968 написа:П.П. Андрей честито.С този отговорен пост дано наистина нямаш време за пушката
![]()
![]()
Ти нали в unlimited беше, АндрейAndy Iron написа:[Затова на следващото състезание по ХФТ мисля пак да се включа.![]()
Още малко търпение,колеги!Протоколите се бяха скрили из инвентара,но ги намерихме и Шутъра вече сигурно пише поста с пълното класиране.FreeMan написа:Наистина ще е интересно да се види целия списък с участници и резултатите на 2-та кръга и на НФТ.
Ако имате затруднения с набирането - може да помогна. Снимайте или сканирайте резултатите и ми ги изпратете и аз ще ги набера.
shooter написа:РС Дано не съм сбъркал нещо![]()
fatalen написа:shooter написа:РС Дано не съм сбъркал нещо![]()
Ако можеш, да качиш и моя резултат....
Този не го познавамеЛюбомир Славчев