Здравейте, нов съм в групата, на скоро се сдобих с една красавица, така де сега вече е красива, когато взех беше ръждясала HW 80 5.5 ,до скоро цивяж в Северна Ирландия, там ми изпадна без пари, без приклад, намерих всичко е ебей,тогава още не разбирах,винаги съм имал мерак да си взема, но все оставаме на заден план, особенно в Северна Ирландия,заради ИРА законите са мн строги,та смених всичко което е консуматив, взех и някакъв тунинг кит на Tinbum tuning, тъй като съм не веж в тия неща, ще се радвам ако някой има някаква информация за нега да каже, това ми е първата пушка, и нямам база за сръвнение,имам няколко въпрова за тази пушка, ще започна с най-спешния, в двата края на цевта от вътре има малко ръжда, като в края на изхода на цевта е по-малко, а там където се слага чашката е повечко, та напълних я с WD-40,седя една нощ, и после я по изтърках, голяма част падна, особенно от пред,та какво друго мога да направя за нея, чета тук пе трябва да внимавам, и не амея да прилагам нещо по-грубо,на 10 м ми прави мн добри групи, да кажем една стотинка я оцелвам 4 от 5,на по големи разстояния сякаш разширява групата, стрелям с H&N silver point, sniper magnum и едни сръбски за 5лв кутийката, та има и начение тая корозия, с какви други чашки да пробвам, защото чета тук пе и те имат значение, кой ще ми препоръчате за тази пушка,нямам хроно да я замеря, пробвах с една програма на тел, дава ми 198 м/с, 20 дж,със 1.11гр. чашка, не знам тива добре ми е или не, ше съм доволен от всяка информация която получа, има и една пласмаса от тоя тунинг която се слага между буталото и маншона, ама мисля че ще скаси хода на буталото, за това не съм я сложил,ако трябва да съм честен не знам за какво