Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Дай сега малко по-подробно.Колеги, няма разлика - пушката е една и съща. Ползвам такива, закупена от Заримекс и е същата като М25, но защо цената им е различна не мога да кажа...
Ясно! Въпросът е зали Гризлито е произведено от Сноупик или е кооперирано или старо производство. Иначе Гризли пише и на половината турски пушки и на половината Гамо.... и на моя пищов Екол. Може да е нЕква мода, нещо като синоним на сила или като Екстра или Де лукс.Ами.. Заримекс си ги внасят директно и те си ги поръчват.. Реално няма разлика в калибрите до 6.35. В по-големите калибри явно за да спестят малко са ги поръчали с по-малки модератори......
Цените ти са супер и това всеки го вижда. Като добавим и отношението към клиента, направо се чудя защо няма опашка пред твоя магазин..........Цената която е при мен е съобразена с цената на която ги купувам от европейски дистрибутори (все още съм малък за директни поръчки от Китай) - ползвам някаква отстъпка и ги продавам на техните цени.
Snowpeak пушки са - но не знам поради каква причина не ги анонсират такаЯсно! Въпросът е зали Гризлито е произведено от Сноупик или е кооперирано или старо производство.
От много неща може да е, както посочи Gadnqra, но даже и да не е от интервенцията с редуктора, дори от самото уплътнение на цевта за дотиквача може да е износено или надрано от някоя чашка и да губиш от порцията въздух.Здравейте на всички, от няколко дни имам проблем с моят Artemis P15. След като монтирах вътрешен пленум скороста с която стрелях беше 276 м/с и сега изведнъж падна на 247м. Каква може да е причината? Помагайте