Snow Peak AirGun - SPA P12, P10, M10, M11, M10, M20, M22, ......

Ако става въпрос за Заримекс по скоро мисля,че използват една матрица при качване на сайта и доста продукти са им Гризлита.Хасани ,китайчета и т.н.,но винаги можете да им пишете и да питате...не че са много в час с въздушното ;)

Колеги, няма разлика - пушката е една и съща. Ползвам такива, закупена от Заримекс и е същата като М25, но защо цената им е различна не мога да кажа...

И за да вкарам малко конкретика визирам калибър в 6,35 мм, но вероятно и другите са същите.

Колеги, няма разлика - пушката е една и съща. Ползвам такива, закупена от Заримекс и е същата като М25, но защо цената им е различна не мога да кажа...
Дай сега малко по-подробно.
Тази дето е купена от Заримекс, Snowpeak M25 ли е или е СЪЩАТА като нея?! Щото има значение..... Пише ли някъде по нея Snowpeak или поне Artemis? Пише ли някъде Grizzly?
А цената е различна, ама от външните сайтове, тука няма други цени за да сравним.
Питам щото и на мен ми се въртят в главата едни мухи.....ама имам лош пример. Моят Artemis CR600W е безупречен, също е купен от Заримекс, но не е обявен ката Гризли. Дори и сега на сайта си стои така, но пише че няма наличност.
Може би shaman може да каже, той също внася Snowpeak.

Ами.. Заримекс си ги внасят директно и те си ги поръчват.. Реално няма разлика в калибрите до 6.35. В по-големите калибри явно за да спестят малко са ги поръчали с по-малки модератори.
Ще правят поръчка към snowpeak зимата - светнах ги за новите модели (P35X, MAX-1) и дано ги поръчат и тях.

Цената която е при мен е съобразена с цената на която ги купувам от европейски дистрибутори (все още съм малък за директни поръчки от Китай) - ползвам някаква отстъпка и ги продавам на техните цени.

Ами.. Заримекс си ги внасят директно и те си ги поръчват.. Реално няма разлика в калибрите до 6.35. В по-големите калибри явно за да спестят малко са ги поръчали с по-малки модератори......
Ясно! Въпросът е зали Гризлито е произведено от Сноупик или е кооперирано или старо производство. Иначе Гризли пише и на половината турски пушки и на половината Гамо.... и на моя пищов Екол. Може да е нЕква мода, нещо като синоним на сила или като Екстра или Де лукс.
.........Цената която е при мен е съобразена с цената на която ги купувам от европейски дистрибутори (все още съм малък за директни поръчки от Китай) - ползвам някаква отстъпка и ги продавам на техните цени.
Цените ти са супер и това всеки го вижда. Като добавим и отношението към клиента, направо се чудя защо няма опашка пред твоя магазин.

Ясно! Въпросът е зали Гризлито е произведено от Сноупик или е кооперирано или старо производство.
Snowpeak пушки са - но не знам поради каква причина не ги анонсират така :( Те си знаят най-добре !

И за да няма повече брожения каква е, кой е производителя, какви да приликите и разликите прилагам снимка на пушката закупена от "Заримекс"

Attachments

• IMG_20241114_081000.jpg
    IMG_20241114_081000.jpg
    379.6 KB · Прегледи: 108
Здравейте на всички, от няколко дни имам проблем с моят Artemis P15. След като монтирах вътрешен пленум скороста с която стрелях беше 276 м/с и сега изведнъж падна на 247м. Каква може да е причината? Помагайте

Здравейте на всички, от няколко дни имам проблем с моят Artemis P15. След като монтирах вътрешен пленум скороста с която стрелях беше 276 м/с и сега изведнъж падна на 247м. Каква може да е причината? Помагайте
От много неща може да е, както посочи Gadnqra, но даже и да не е от интервенцията с редуктора, дори от самото уплътнение на цевта за дотиквача може да е износено или надрано от някоя чашка и да губиш от порцията въздух.

Благодаря,че се отзовахте толкова бързо. Мисля да започна по обратния ред с подмяна на О пръстена на цевта , ако не се оправи продължавам на следващите възможно места. Първо се усъмних в пружината,но прекалено бързо стана това и за това за сега я отхвърлям.

Как е била натегната пружината на ударника при по-малката задредукторна камера? Ако си бил на върха на параболата на мощността/скоростта, може с повечкото въздух да се "дави" и клапана да затваря по-бързо.
Пробвай да намалиш малко пружината му.

След като монтирах пленума съм изстрелял около две кутии слъгове и тогава стана това

Пробвай да стреляш на 120-130 бара(по спомен така са нагласени редукторите на тези пушки).Ако скоростта е близка до нормалната ще правиш редуктор.Пръстенът на цевта-само ако е изхвърчал целия може да предизвика такъв спад,ако е там и е само наръфан,едва ли.

За щастие скоро купих един редуктор тук в форума от един колега за да пробвам с по-високи налягания и може да го заменя.

Скоростта постоянна ли е, или има подскоци? При повреден вътрешен о- пръстен на цевта, освен спад на скоростта се наблюдават и подскоци до 5-10 м.с., явно пръстенът не уплътнява винаги по един и същи начин

Утре първо ще пусна десетина бройки да хронографирам и после разглобяване. Имам и една китайска пружина ,ще пробвам и с нея поне за два-три изстрела ще стане

Back
Нагоре