Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
В това време спря вятъра, нали?...... Изчистих цевта и всичко се нормализира.
Ако е опит за шега е несполучлив. Ако е сериозно е още по- несполучливо.В това време спря вятъра, нали?![]()
И аз чистя след една две кутийки.Моят Snowpeak PR900 GEN 2 в 4,5мм си искаше редовно чистене на цевта. На една кутия задължително. Но това го разбрах по трудният начин. Стрелям, гледа звездно небе на мишената. Свалям глухото да пробвам без него същото. Проверявах да не духа от уплътнението на цевта нямаше проблем и там. На хронографа всичко е перфектно. Изчистих цевта и всичко се нормализира.
Не бе, опитвам се да направя обосновано предположение. Ясно, щом не е от вятъра, значи е от калибъра.....или от JSB чашките.....Ааа, сетих се - вероятно приклада е пластмасов! Това ще е, няма какво друго.Ако е опит за шега е несполучлив. Ако е сериозно е още по- несполучливо.
Толкова ли беше трудно да напишете това и да се приключи? Един не чистил и му се получавало, друг чистил и му се получавало, не е трудно да чуете и друго мнение. Ако беше само вашето нечистене някой новодошъл щеше да се чуди какво става, а така като прочете и за чистенето може и да се пробва да изчисти и да му се получи, никой не знае...За протокола: На моите три СПА пушки съм чистил цевта, само на първата, в началото от мерак. На другите не съм.
Вай, вай, вай.....Каква поредна форумна драма!.......Знам, че сте най- "разбиращият" в тоя форум и вашето мнение е необоримо, но за съжаление има и други мнения и случай...
Моля да бъда извинен, че се набърках, не знаех, че темата е ваша, мислех, че е обща, а и ми писна все вие да сте знаещият (има случай в които сте прав, не го отричам) и да не позволявате на друг да си изкаже мъките, защото според вас не съществуват. Времената, които са дошли си ги привиквате вие.
Има и други мнения, преживейте го.![]()
Споделили, а вие -вятъра спрял!? Кога споделихте, че не сте чистили преди или след вятъра?преди мене, трима човека споделиха, че не са чистили кой знае колко цевите
Дали не приемам чуждото мнение?(има случай в които сте прав, не го отричам)
И аз доста мислих над това , но ме беше срам да попитам.има ли разлика в моделите със или без grizzly