Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Ето и едно клипче със Snowpeak P35X..
Като се прибера от отпуската ще пробвам пак и мисля, че ще може да се справим по-добре
Лекинко му вдигнах налягането на регулатора да направи 75J и ще го пробвам отново !
Принципно съм чувал че китайците ги заваряват тънко тънко,ама........Някой да е вадил цев на М25 , че изпитвам трудности.
Благодаря предварително!
По принцип ще им е трудно да заварят алуминий за стомана и да не се вижда .Принципно съм чувал че китайците ги заваряват тънко тънко,ама........Не съм го виждал, само съм чувал !!!
Пробвай с пистолет за горещ въздух..при би метални сглобки ,топлината определено помага.Смяната на О пръстени в близост след подобна интервенция мисля че е задължителнаНякой да е вадил цев на М25 , че изпитвам трудности.
Благодаря предварително!
Благодаря за файла много ще ми е полезен за "дисекцията"100 % лепено, имай предви, че при награвяне ще замине анодизацията. Аз бих нагрял нещо анодизирано, но друго за тест.
View attachment 118383
Следя темата за "дисекцията" с интерес, принципно, пушлето не е лошо.. Днес за втори път пробвах еднолитрова бутилка на 170м, 5 от 9 в нея, вятър - порядъчен със сменяща посока постоянно. И слъговете на HN 36gr и последните Jts от Павката в почти същия грамаж се представят еднакво. Нооо, не ми допада спусъка за сега, регулатора се бъзика леко, и искам да я засиля скоро с 10-15 джаула. И понеже още е от кутията, мисля да я разглобя и подкарам с всичко на куп, тъй че... темата е интереснаБлагодаря за файла много ще ми е полезен за "дисекцията"![]()