Snow Peak AirGun - SPA P12, P10, M10, M11, M10, M20, M22, ......

Колеги някой да притежава Snowpeak M25 в 9мм ?
Интересува ме скорости , чашки или слъгове , дистанции , налягания .... ?

Благодаря предварително !

Ехее! Браво!
Само май е трябвало да пуснеш резервоара малко по-надолу. Или само изглежда близо от снимките?
Би ли споделил информация за обема на цилиндъра, брой изстрели и енергия?

Току що го сглобих,още нищо не мога да кажа?цилиндъра е много удобен,като ложа е.Жалко че няма място за заглушена,ама ниска ЦК

Колеги търся да закупя пълнител или плочка за единична стрелба за М25 в 6.35 за един проект.

Днес имах удоволствието да пострелям с новия Snowpeak P35X в 6.35 калибър..
Пушлето е много компактно, задоволителна мощност (около 65-70J в зависимост от теглото на проектилите).. Доста добра консистенция на изстрелите - от 19 изстрела 18 бяха с 283м/с и един с 282 :)
Използвах чашките на JTS с тегло 1.65 грама !

Ето няколко мишени на 50 метра, като определено може и много по-добре в ръцете на по-добър стрелец:

IMG_3704.JPGIMG_3701.JPGIMG_3702.JPGIMG_3703.JPG

Ето и едно клипче със Snowpeak P35X..
Като се прибера от отпуската ще пробвам пак и мисля, че ще може да се справим по-добре ;)

Лекинко му вдигнах налягането на регулатора да направи 75J и ще го пробвам отново !

Ето и едно клипче със Snowpeak P35X..
Като се прибера от отпуската ще пробвам пак и мисля, че ще може да се справим по-добре ;)

Лекинко му вдигнах налягането на регулатора да направи 75J и ще го пробвам отново !

Пушлето се справя много добре .
Аз чакам Китайците " Да се върнат от отпуската " и да почнат да произвеждат MAX1 .
Павка , пуснат ли МАХ1 в продажба веднага заръчай един , че да го видя какво чудо ще е

Някой да е вадил цев на М25 , че изпитвам трудности.
Благодаря предварително!

Някой да е вадил цев на М25 , че изпитвам трудности.
Благодаря предварително!
Пробвай с пистолет за горещ въздух..при би метални сглобки ,топлината определено помага.Смяната на О пръстени в близост след подобна интервенция мисля че е задължителна

Лошото е ,че никъде не видях стопор. Нещо изпускам и започва да не ми харесва тая пушка :(

100 % лепено, имай предви, че при награвяне ще замине анодизацията. Аз бих нагрял нещо анодизирано, но друго за тест.
1000012154.jpg

Attachments

Утре ще имам повече време и ще пробвам да я нагрея и с въртеливи движения да я извадя.

Благодаря за файла много ще ми е полезен за "дисекцията" ;)
Следя темата за "дисекцията" с интерес, принципно, пушлето не е лошо.. Днес за втори път пробвах еднолитрова бутилка на 170м, 5 от 9 в нея, вятър - порядъчен със сменяща посока постоянно. И слъговете на HN 36gr и последните Jts от Павката в почти същия грамаж се представят еднакво. Нооо, не ми допада спусъка за сега, регулатора се бъзика леко, и искам да я засиля скоро с 10-15 джаула. И понеже още е от кутията, мисля да я разглобя и подкарам с всичко на куп, тъй че... темата е интересна :)

Последна промяна:
След проведени първи тестове:
1.Плато 170-120бара
2.Коридор 2-3 м/с
3.Скорости 231-220м/с
5.Брой изстрели 14-15бр.
Теста е проведен с 1г съчми
Мощност 25-24дж
Всичко по конфигурацията е оригинално с изключение на цилиндър и манометър.

Attachments

• IMG_20240718_110759_HDR.jpg
    IMG_20240718_110759_HDR.jpg
    594.8 KB · Прегледи: 61
  • IMG_20240718_110759_HDR.jpg
    IMG_20240718_110759_HDR.jpg
    594.8 KB · Прегледи: 61
Back
Нагоре