От известно време се оглеждам за компактна пушка в кал. 5,5.
След дълго оглеждане по страниците на производителите и по чуждите форуми, в крайна сметка интересът ми бе привлечен от булпапа "SPA P12" на китайски производител. Търсех бюджетна пушка и след като от Хатсан не ни изненадаха с такъв продукт реших да се метна на тази непозната за нашият пазар стока. Има доста клипове в ютуб и това което видях бе че пушката е с доста проста конструкция и е лесна за обслужване. Видях и няколко мишени които които ме обнадеждиха. Дълга е 71см. и има 300 кубиков резервоар, няма редуктор и е еднозарядна - това последното не ми хареса, но повече не ми се чакаше да се появи 10-зарядният вариант. Освен това тази сутрин жена ми ме попита какъв макар и малък подарък искаш днес за рожденния си ден... и аз без да се замисля отговорих "малка пушка" Писах на производителя http://www.china-airrifle.com/ да ми дадат европейски дилър и те ми посочиха два. Избрах испанеца че беше по-сговорчив и ми направи веднага отстъпка та последно тотал с превоза се спазарихме за 575€.
Платих ги още днес и сега ще чакам Дилъра каза че ще ми прати последната версия на модела... гледам го че е с два модела приклад. Какво ще дойде при мен - не знам?!