Snow Peak AirGun - SPA P12, P10, M10, M11, M10, M20, M22, ......

Дали можеш със маркуче или медна тръбичка като e при Kral Bigmax X да свържеш 2 та резервоара но втория да е скрит в дръжката или да стърчи леко надоло като пълнителче :D

Дали можеш със маркуче или медна тръбичка като e при Kral Bigmax X да свържеш 2 та резервоара но втория да е скрит в дръжката или да стърчи леко надоло като пълнителче :D
Няма невъзможни работи . Само , че това ще стане по тежък и ще усложни пищака. После ще трябва да мислиш и за приклад.

Взех от Павката P35X , калибър 6.35, пушката е невероятна за цената си, чак скучна. Редуктора работи много добре , 35 изстрела с 1 метър коридор, цевта хареса куршуми ZAN 1.7 грама, стреля ги с 284 м/с , качвам мишена на замерването с хроното и резултат от всичките 35 изстрела при замерването .

Attachments

• inbound3962637452560993994.jpg
    inbound3962637452560993994.jpg
    148.7 KB · Прегледи: 68
Очертава се блокбъстър. Гледах, че и като Remington Spirit X са я пуснали на запад. 50J във .22 и 70 във .25-ти - за чашки до 80-90-100 метра би трябвало да е напълно достатъчно си мисля.. Някой играл ли си е вече със редукторните налягания/пружината ?

Пружината е нагласена на максимум.. т.е. всяко въртене намалява силата.
Регулатора може сравнително лесно да се гласи, предполагам ако се вдигне малко ще има няколко джаула отгоре ;) стига да не прекалява човек :)

Така.. Пробвах малко да си поиграя :)
С 2 шайби на пружината и половин оборот развъртян регулатор започна да стреля 1.34 грамовите JTS със скорости от 293м/с = 57.6J
Защо ме вкарваш в мръсни помисли сега :D

Взех от Павката P35X , калибър 6.35, пушката е невероятна за цената си, чак скучна. Редуктора работи много добре , 35 изстрела с 1 метър коридор, цевта хареса куршуми ZAN 1.7 грама, стреля ги с 284 м/с , качвам мишена на замерването с хроното и резултат от всичките 35 изстрела при замерването .
35 изстрела ли прави само в 6.35 при пълно зареждане на 250бара

На 240 беше пълна, макс около 40, "Само" :D , колега, това са 280 кубика на компактна пушка 76см не е с големите буркани като новата мода.
Колега мисля да си купя тази пушка затова питам и се радвам някой който я има да сподели параметри брой изстрели ,енергия .Колебая се още между 5.5 или 6.35
Благодаря за отговора

Колко ли е макса на тая пушка някой не е ли бутал регулатора още, дали би стигнала 85-90джаула в 6.35

С регулатор не, без него може и да ги мине малко. Така си е достатъчно добра и приятна за стрелба.

Колко ли е макса на тая пушка някой не е ли бутал регулатора още, дали би стигнала 85-90джаула в 6.35
Множко ще и дойдат 85-90..
Пробвах с регулатора - до около 70J ги докарва, но вече пада броя изстрели доста :(
Все пак това е компактна пушка и силата и не е в мощността, а в повратливостта и точността :)

Не съм, но смятам да ги пробвам, на 135 бара е нагласен.
И аз ще ги пробвам. За сега се кротнах на Spoton Pars 1.175g (на 50м е дупка в дупка с 292-295m/s, като редуктора ми е на 115bar + пленума на HUMA). JSB Heavy не ги харесва също.

Последна промяна:
Back
Нагоре