kokodjambo
Редовен Потребител
Дали можеш със маркуче или медна тръбичка като e при Kral Bigmax X да свържеш 2 та резервоара но втория да е скрит в дръжката или да стърчи леко надоло като пълнителче ![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Няма невъзможни работи . Само , че това ще стане по тежък и ще усложни пищака. После ще трябва да мислиш и за приклад.Дали можеш със маркуче или медна тръбичка като e при Kral Bigmax X да свържеш 2 та резервоара но втория да е скрит в дръжката или да стърчи леко надоло като пълнителче![]()
Защо ме вкарваш в мръсни помисли сегаТака.. Пробвах малко да си поиграя
С 2 шайби на пружината и половин оборот развъртян регулатор започна да стреля 1.34 грамовите JTS със скорости от 293м/с = 57.6J
35 изстрела ли прави само в 6.35 при пълно зареждане на 250бараВзех от Павката P35X , калибър 6.35, пушката е невероятна за цената си, чак скучна. Редуктора работи много добре , 35 изстрела с 1 метър коридор, цевта хареса куршуми ZAN 1.7 грама, стреля ги с 284 м/с , качвам мишена на замерването с хроното и резултат от всичките 35 изстрела при замерването .
Колега мисля да си купя тази пушка затова питам и се радвам някой който я има да сподели параметри брой изстрели ,енергия .Колебая се още между 5.5 или 6.35На 240 беше пълна, макс около 40, "Само", колега, това са 280 кубика на компактна пушка 76см не е с големите буркани като новата мода.
Множко ще и дойдат 85-90..Колко ли е макса на тая пушка някой не е ли бутал регулатора още, дали би стигнала 85-90джаула в 6.35
Пробвал ли си по-тежките (1.395 г.) и на колко бара ти е регулатора?Artemis P15, разстояние 99м, 277м/с. Прилично се представи с JTS 1.173гр.
И аз ще ги пробвам. За сега се кротнах на Spoton Pars 1.175g (на 50м е дупка в дупка с 292-295m/s, като редуктора ми е на 115bar + пленума на HUMA). JSB Heavy не ги харесва също.Не съм, но смятам да ги пробвам, на 135 бара е нагласен.