kokodjambo
Редовен Потребител
Дали можеш със маркуче или медна тръбичка като e при Kral Bigmax X да свържеш 2 та резервоара но втория да е скрит в дръжката или да стърчи леко надоло като пълнителче
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Няма невъзможни работи . Само , че това ще стане по тежък и ще усложни пищака. После ще трябва да мислиш и за приклад.Дали можеш със маркуче или медна тръбичка като e при Kral Bigmax X да свържеш 2 та резервоара но втория да е скрит в дръжката или да стърчи леко надоло като пълнителче
Защо ме вкарваш в мръсни помисли сегаТака.. Пробвах малко да си поиграя
С 2 шайби на пружината и половин оборот развъртян регулатор започна да стреля 1.34 грамовите JTS със скорости от 293м/с = 57.6J
35 изстрела ли прави само в 6.35 при пълно зареждане на 250бараВзех от Павката P35X , калибър 6.35, пушката е невероятна за цената си, чак скучна. Редуктора работи много добре , 35 изстрела с 1 метър коридор, цевта хареса куршуми ZAN 1.7 грама, стреля ги с 284 м/с , качвам мишена на замерването с хроното и резултат от всичките 35 изстрела при замерването .
Колега мисля да си купя тази пушка затова питам и се радвам някой който я има да сподели параметри брой изстрели ,енергия .Колебая се още между 5.5 или 6.35На 240 беше пълна, макс около 40, "Само" , колега, това са 280 кубика на компактна пушка 76см не е с големите буркани като новата мода.
Множко ще и дойдат 85-90..Колко ли е макса на тая пушка някой не е ли бутал регулатора още, дали би стигнала 85-90джаула в 6.35
Пробвал ли си по-тежките (1.395 г.) и на колко бара ти е регулатора?Artemis P15, разстояние 99м, 277м/с. Прилично се представи с JTS 1.173гр.
И аз ще ги пробвам. За сега се кротнах на Spoton Pars 1.175g (на 50м е дупка в дупка с 292-295m/s, като редуктора ми е на 115bar + пленума на HUMA). JSB Heavy не ги харесва също.Не съм, но смятам да ги пробвам, на 135 бара е нагласен.