Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
В цевта - в никакъв случай! Пред маншета - също. С мазни пръсти отстрани на маншета и по цялото бутало назад. На самия маншет може и силиконово масло/грес, но по металните части друга, защото силиконовите смазки не са добри за метал/метал. Молибденовата е много подходяща, но цапа. Задната част на буталото, не е проблем да е по-обилно смазана/не прекалено/защото там натоварването при зареждане е по-голямо, освен това маншета обира смазката и не позволява да отиде отпред. На някои пушки има отвор за стопер, при заредено положение през него се вижда буталото, може да капваш по една капка масло през него. Повечето производители препоръчват това да става през 500 изстрела, аз обаче смятам, че през 200-300 е по-добре. При сглобяване намацваш чарковете не спусъка с някаква грес - осички, пластинки, езичета, особено ония лъскавите. При тези закалените елементи, молибденовата грес е особено подходяща. После по време на експлоатация, може да пръскаш с каквото масло имаш на спрей, един път - пуф и готово. Това което в никакъв случай не трабва да остава сухо е шарнирът на цевта. Ако вече е разглобен, мажеш с грес на корем - каквото е в повече, то ще си го изхвърли. Ако не е, може и отвън - слагаш пушката настрани, болта на шарнира да сочи нагоре, и с масльонката сипваш 5-6 капки. Чакаш 10 минути, обръщаш със сухата част нагоре. Ако маслото се е просмукало - чудесно, ако не повтаряш операцията по същия начин. Забърсваш излишното масло с парцалче и готово. Добре е да използваш машинно масло , а не оръжейно, защото тук натоварванията са големи. Аз лично използвам масло за скоростни кутии. По нататък 1-2 капки ще са достатъчни. Капваш по една две капки на връзките на ригела, а на петата /там където опира в буталото/ с връхчето на отвертката грес. Не пропускаме и заключващия зъб. Две-три капки масло да влезе зад него и после грес за повърхността му.......3. За да се избегне дизел ефекта и за нормалната поддръжка на ВО, каква смазка, какво количество, колко често и къде трябва да се слага ( в цевта, в цилиндъра пред/зад маншета, по спусъковия механизъм и други триещи се части, по металните повърхности )?.....
Благодаря за подробно дадения съвет.В цевта - в никакъв случай! Пред маншета - също. С мазни пръсти отстрани на маншета и по цялото бутало назад. На самия маншет може и силиконово масло/грес, но по металните части друга, защото силиконовите смазки не са добри за метал/метал. Молибденовата е много подходяща, но цапа. Задната част на буталото, не е проблем да е по-обилно смазана/не прекалено/защото там натоварването при зареждане е по-голямо, освен това маншета обира смазката и не позволява да отиде отпред. На някои пушки има отвор за стопер, при заредено положение през него се вижда буталото, може да капваш по една капка масло през него. Повечето производители препоръчват това да става през 500 изстрела, аз обаче смятам, че през 200-300 е по-добре. При сглобяване намацваш чарковете не спусъка с някаква грес - осички, пластинки, езичета, особено ония лъскавите. При тези закалените елементи, молибденовата грес е особено подходяща. После по време на експлоатация, може да пръскаш с каквото масло имаш на спрей, един път - пуф и готово. Това което в никакъв случай не трабва да остава сухо е шарнирът на цевта. ако вече е разглобен, мажеш с грес на корем - каквото е в повече, то ще си го изхвърли. Ако не е, може и отвън - слагаш пушката настрани, болта на шарнира да сочи нагоре, и с масльонката сипваш 5-6 капки. Чакаш 10 минути, обръщаш със сухата част нагоре. Ако маслото се е просмукало - чудесно, ако не повтаряш операцията по същия начин. Забърсваш излишното масло с парцалче и готово. Добре е да използваш машинно масло , а не оръжейно, защото тук натоварванията са големи. Аз лично използвам масло за скоростни кутии. По нататък 1-2 капки ще са достатъчни. Капваш по една две капки на връзките на ригела, а на петата /там където опира в буталото/ с връхчето на отвертката грес. Не пропускаме и заключващия зъб. Две-три капки масло да влезе зад него и после грес за повърхността му.
Толкова по смазването.
Гърми смело, няма се пУашиш!............- да стрелям докато изчезне пушенето, въпреки, че се притеснявам да не се повреди нещо, защото наистина пуши юнашки ( ще се удуша ), а и не знам до след колко изстрела ще го прави и колко нагар ще остане в цилиндъра;
- да я разглобя, почистя и сложа от силиконовата ( рядка и прозрачна смазка на Gamo - препоръчаха ми я при закупуването на пушката ) само няколко капки в цилиндъра зад маншета;........
Шприцвах я.На шарнира как си сложил молибденова грес, без да го разглобяваш - не знам.
Добре си направил. Преди време съм правил специален отвор, през цевната кутия до оста на шарнира, през който се смазваше отвътре навънка много лесно. Пушката още работи безпроблемно.....Шприцвах я.....
Справил си се отлично и с монтажа и с описанието, браво!..........Благодаря предварително на всички, които споделят опита си и дадат конструктивни съвети!