METEOR AR-1000 MAGNUМ, QB и т.н.

Дискусия в 'Пружинна Пневматика' започната от ivodoc, 6 Октомври 2008.

 1. redsox

  redsox Потребител

  Публикации:
  138
  Да. Най-малкото от любопитство как изглежда вътре винаги разглобявам. Отделно че единия метеор беше наклепан като за три пушки, а другия беше клеясал. Та имаше нужда да играе парцала а втория пък от освежаване.
   
  Gadnqra харесва това.
 2. Иван89

  Иван89 Новодошъл

  Публикации:
  13
  Някой от Костенец или района които да е разглобявал Метеор има ли аз ще си платя да го разглоби и почисти.
   
  Последна промяна: 17 Септември 2019
 3. RANGER

  RANGER Потребител

  Публикации:
  36
  от:
  Сл Бряг
  Здравейте момчета. Интересува ме как и по какъв начин мога да извадя или развия заключващия зъб на цилиндъра.Които заключва цевта това на МЕТЕОР АР.
   
 4. Cecop

  Cecop Новодошъл

  Публикации:
  16
  385710_fr.jpg Здравейте колеги. Искам да се оплача, от себе си. Гръмнах с пречупена ( само отключена) цев и пушката спря да зарежда. Оказа се, че съм изгубил едната пружинка от спусъка. Едната е двойна аз съм загубил единичната, която подпира заключващия зъб на буталото. Не мога да намеря подходяща дружинка. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем, моля да помага, а и всякакви идеи приемам.
   
 5. Cecop

  Cecop Новодошъл

  Публикации:
  16
  Оправих пушката. Пружина сложих от ключ за осветление, но основния проблем се оказа огъната щанга за зареждане и не достигаше хода на буталото да заклкючи.
   
  Kifa харесва това.
 6. Cecop

  Cecop Новодошъл

  Публикации:
  16
  Здравейте, опитах се да си направя отсекател вграден в модератор със задна камера. Зачетох цялата тема за стриперите и се заех, ама не стана. Уж трябваше да стане по-добре, всъщност преди не бях стрелял за групи, но цели до 20 м. Не бяха проблем. Та на въпроса на 8 м. групата е 20 ст. а на 20 м. е ужас, не се разбира какво съм целил. Не съм добър, но от маса се надявах на повече. С гола цев дори на 8 м. Няма група. В момента в модера след цевта има 2 см. С ф 12 после 2 см. С ф20 и 5 см с кожа. Чудя се дали е от мен или пушката толкова си може. Пушката е 4,5 с газово бутало. Може ли схема на работещ модератор с отсекател. Или незнам, няколко седмици си блъскам главата, и нищо. 1575829017876522315336796515407.jpg
   

  Прикачени Файлове:

  cilindura харесва това.
 7. Gadnqra

  Gadnqra Редовен Потребител

  Публикации:
  1,552
  от:
  Русе 0897860296
  Тази пушка е пружинна и не е много подходяща за стрелба от маса. Важно е да свикнеш как да я държиш. Освен това при стрелбата с такъв тип пушки се създават специфични вибрации. Важно е стриперът да не преминава определен грамаж, иначе започва да пречи на цевта да погасява правилно тези вибрации. Освен това добавянето на камери, ти е влошило стрелбата, защото тази система не е подходяща за твоята пушка. А и не се знае дали е правилно изработена. Най-добре махни изобретението ти от пушката и си стреляй.
   
 8. lynx

  lynx Редовен Потребител

  Публикации:
  7,340
  от:
  Старата София
  Точно така, на първо време махни "изобретението" и пробвай примерно на 25 метра какви мишени ще направиш, за да имаш отправна точка занапред.
  А най-добре да отидеш на някое състезание по ФТ, там ще има поне няколко колеги, които могат да стрелят с пружинни пушки.
  Добре е пушката да я тества някой с повече опит и реална преценка за възможностите на пружинните пушки.
  Ще научиш и дали пушката стреля нормално и/или има нещо нередно.
   
  xpresident and Gadnqra like this.
 9. burrago

  burrago Потребител

  Публикации:
  37
  Според мен е било напълно излишно да поставяш такава джаджа(особено пък самоделка) на пружинна пушка 4.5мм и то с ГП.
   
  Kifa and Gadnqra like this.
 10. Cecop

  Cecop Новодошъл

  Публикации:
  16
  Благодаря за отговорите, сега поне имам тема за размисъл.
   

Сподели Тази Страница

Софтуер за Интернет Доставчици и Кабелни Оператори | Мартеници Галена