Вълчо Мечков
Новодошъл
Моля за мнения за тази пушка двоумя се да я взема ли ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
По принцип се води 250 бара.. А защо слагат 200 бара цилиндър - този въпрос към Kral ArmsА тя на 200 бар или 250 бара е макс ?и защо производителя слага резервоар 200 бара
Хора които нямат опит ,не се изказват толкова категорично!Аз също имам мнение по въпроса,даже съм направил запитване до завода.Ще кажа само ,че ползвам пушката си без грам страх или притеснение!В тези съдове под налягане има достатъчно заложена здравина от свръхналягане.Да не мислиш като пише 250атм.на 251 атм. се пръска?Привет колеги искам да напиша следните редове за хората като мен, които нямат никакъв опит с PCP и съдове под налягане. Скъпи приятели, сдобивайки се с цитираната пушка, със задна бутилка 200 бара имате две възможности, или я помпите до 200 бара или сменяте бутилката с такава на 250 бара (струва около 200 лв според колега от форума). Всичко останало колеги е риск за живота, съмнявам се да има печатна грешка на бутилките. И никакви приказки от рода...ама еди си кой ми каза че няма проблем, ама не е имало проблеми до сега. Да вероятно и няма да има, но имайте го предвид и проверявате информацията поне от 3 източника. И това не е само на тази тема. Поздрави, бъдете здрави вие и семействата ви.
Хора които нямат опит ,не се изказват толкова категорично!Аз също имам мнение по въпроса,даже съм направил запитване до завода.Ще кажа само ,че ползвам пушката си без грам страх или притеснение!В тези съдове под налягане има достатъчно заложена здравина от свръхналягане.Да не мислиш като пише 250атм.на 251 атм. се пръска?
имате две възможности, или я помпите до 200 бара или сменяте бутилката с такава на 250 бара
АПсолютно съгласен!Привет колеги искам да напиша следните редове за хората като мен, които нямат никакъв опит с PCP и съдове под налягане. Скъпи приятели, сдобивайки се с цитираната пушка, със задна бутилка 200 бара имате две възможности, или я помпите до 200 бара или сменяте бутилката с такава на 250 бара (струва около 200 лв според колега от форума). Всичко останало колеги е риск за живота, съмнявам се да има печатна грешка на бутилките. И никакви приказки от рода...ама еди си кой ми каза че няма проблем, ама не е имало проблеми до сега. Да вероятно и няма да има, но имайте го предвид и проверявате информацията поне от 3 източника. И това не е само на тази тема. Поздрави, бъдете здрави вие и семействата ви.
Рискът съществува и не е малък, но всеки сам си преценява! Коментирано е много, в темата за Крал Армс и не само! Руснаците също имаха проблеми от пренапомпване, в стремежа си да покрият цялото плато на пушката ( за брейкъра )Хора които нямат опит ,не се изказват толкова категорично!Аз също имам мнение по въпроса,даже съм направил запитване до завода.Ще кажа само ,че ползвам пушката си без грам страх или притеснение!В тези съдове под налягане има достатъчно заложена здравина от свръхналягане.Да не мислиш като пише 250атм.на 251 атм. се пръска?
Привет колеги искам да напиша следните редове за хората като мен, които нямат никакъв опит с PCP и съдове под налягане. Скъпи приятели, сдобивайки се с цитираната пушка, със задна бутилка 200 бара имате две възможности, или я помпите до 200 бара или сменяте бутилката с такава на 250 бара (струва около 200 лв според колега от форума). Всичко останало колеги е риск за живота, съмнявам се да има печатна грешка на бутилките. И никакви приказки от рода...ама еди си кой ми каза че няма проблем, ама не е имало проблеми до сега. Да вероятно и няма да има, но имайте го предвид и проверявате информацията поне от 3 източника. И това не е само на тази тема. Поздрави, бъдете здрави вие и семействата ви.
Хора които нямат опит ,не се изказват толкова категорично!Аз също имам мнение по въпроса,даже съм направил запитване до завода.Ще кажа само ,че ползвам пушката си без грам страх или притеснение!В тези съдове под налягане има достатъчно заложена здравина от свръхналягане.Да не мислиш като пише 250атм.на 251 атм. се пръска?