Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Имат винт на самия ударник , който се регулира. На моята пушка навих няколко оборота и се вдигна мощността от 42 на 55 J, без да се налага да пипам регулатора. Под навиване на няколко оборота имам предвид да се скъси , не да го удължаваш, предполагам по-голямата инерционна сила , отваря бойния клапан малко повече. Като свалиш приклада , ще видиш винта на ударника, има малък стопорен винт , след отвиването му , се регулира лесно. Предполагам от регулатора ще може да вдигнеш още някой J, но по--голямата мощност ще е за сметка на броя изстрели.Да от кашона е и с до 21 грейна чашки/слъгове прави много добри групи. Като имам възможност ще пусна групи с 21 грейна слъг и ще видя дали може леко да се натегне пружината, че не съм разглобявал още отзад пушката a ми е много интересно може ли леко да се засили, купих си и жсб слъгове за проба ще видим.
Вече не е "new model" , а "Spark"Те бяха го показали в Нюрнберг това още миналата година, но под името "new model"
View attachment 114690
Все положителни подобренияНе само.. Пленума вече е 100 кубика, а не 80 като миналата годинаView attachment 114703