Effecto

• Автор на темата Автор на темата llcoolj
  • Начална Дата Начална Дата
Пичове. ... Не хванах свадата ви от началото, и нямам намерение да ровя. Ама съм сигурен че, и двамата сте точни, и има какво да ни покажете, и на какво да ни научите,въпреки че не познавам нито единия от вас. Малко заприлича на едно предаване от преди години... Кой е по - по - най, май се казваше :) и един дребен вика- исках да стана батман, ма май ще стана дилър като чичо, щото обичам шума на парите :D
Та... Не е готино да го правим пред публика. Стиснете си ръцете, ударете по една бира, и всичко да свърши.
Някой, някъде, някога се е засегнал от другия.. Случва се да не се разберем. Зрели хора сте, и аз влязох в кокалчетата веднъж-дваж... Голяма глупост! Признавам си, и не ме е срам.
Надявам се да се разберете, и от следващите дни да ви следя публикациите с интерес, има какво да дадете на аматьорите като мен, ама по оня начин... Другия.
Наздраве, и си помислете,хобито е хубаво, и тук е мястото за истинските хора които го проповядват :)

Здравейте относно px5 pro модела ,Какво мислите относно недостатъци и тунинг .

Чак тунинг. Хубава пушка и точна, с хубава цев. Слаба е и не подлежи на тунинг за сериозни мощности. Иначе е грамотно направена, за разлика от повечето комшийски изделия. Стреля добре с чашки.

Back
Нагоре