Effecto

• Автор на темата Автор на темата llcoolj
  • Начална Дата Начална Дата
Пичове. ... Не хванах свадата ви от началото, и нямам намерение да ровя. Ама съм сигурен че, и двамата сте точни, и има какво да ни покажете, и на какво да ни научите,въпреки че не познавам нито единия от вас. Малко заприлича на едно предаване от преди години... Кой е по - по - най, май се казваше :) и един дребен вика- исках да стана батман, ма май ще стана дилър като чичо, щото обичам шума на парите :D
Та... Не е готино да го правим пред публика. Стиснете си ръцете, ударете по една бира, и всичко да свърши.
Някой, някъде, някога се е засегнал от другия.. Случва се да не се разберем. Зрели хора сте, и аз влязох в кокалчетата веднъж-дваж... Голяма глупост! Признавам си, и не ме е срам.
Надявам се да се разберете, и от следващите дни да ви следя публикациите с интерес, има какво да дадете на аматьорите като мен, ама по оня начин... Другия.
Наздраве, и си помислете,хобито е хубаво, и тук е мястото за истинските хора които го проповядват :)

Здравейте относно px5 pro модела ,Какво мислите относно недостатъци и тунинг .

Чак тунинг. Хубава пушка и точна, с хубава цев. Слаба е и не подлежи на тунинг за сериозни мощности. Иначе е грамотно направена, за разлика от повечето комшийски изделия. Стреля добре с чашки.

А ето това нещо от Huglu (Effecto) стои вече четвърта година подред точно на входа на експото, а още не може да се поръча!!!

View attachment 132178
Effecto Spark началото на май месец ще го пуснат за продажба във вътрешната търговска мрежа на Турция. Ще се предлагат във версии с карбонов и алуминиев резервоар , както и компакт версия с 350 кубиков резервоар и по къса цев (42 см).

Получих днес 2 броя Spark (един 5.5 и един 6.35).
Единия е с алуминиева бутилка, другия с карбон..
Не можах да пропусна да пусна няколко проектила в мазата.

С регулатор на около 160-170 бара и цев 60 см. направи 120J, което си е доста добре :)

За точност ще чакам да се оправи времето :(

Тука се поизложиха с тези цеви от Huglu Effecto, но дано са им читави цевите. Явно ще минават на стратегията "икономията майка на мизерията и баща на оцеляването".

Тука се поизложиха с тези цеви от Huglu Effecto, но дано са им читави цевите. Явно ще минават на стратегията "икономията майка на мизерията и баща на оцеляването".
Е не се знае,доста го бавиха може да са овладели направата на нарезни цеви.Мисля да ги пробвам с едно Spark Mini.Изглежда обаче ,че ТТ данните са ги качили едно към гьотере!

Може пък и да са направили хубави цеви, все пак хуглу са дългогодишен производител на ловно огнестрелно оръжие, както гладкоцевно, така и нарезно...
PS: Жалко, че спряха от производство може би най хубавата си пушка PX4.

Е не се знае,доста го бавиха може да са овладели направата на нарезни цеви.Мисля да ги пробвам с едно Spark Mini.Изглежда обаче ,че ТТ данните са ги качили едно към гьотере!
https://www.effectoairguns.com/urun/spark/spark-mini/68
Не мога да си обясня защо не се предлага пистолета в най удачният калибър 4.5мм :rolleyes:

Back
Нагоре