Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
5.5. Възможно ли е от цевите да има такава разлика , на PX4 е полигонална , на Зеона не ев кой калибър са и двете?
Рядко ползвам слъгове , цената не ми допада . С Зеона не съм пробвал как ще е със слъговете , но сега ще отида да се забавлявам. Ще мерна и скоростите пак.С ПХ-4 не стреляш ли със слъгове?
Хуглу Ефекто са най качествените турски ПЦП-та. От всичките турски производители на ВО , само те си монтират на пушките оригинални LW цеви.Сигурно не са читави....
Еднакво е всичко в механиката . Мислех , че регулатора е настроен на различно налягане , но размених цилиндрите и е същата работа .С еднакви пленуми като обем ли са и двете пушки?
Колега и при мен е подобно.С една пушка сменям само цевта(оригиналната 12канална с 6-канална от Байкал)и вдига скоростта с +15м/с !При това байкалската е по-къса с 12см !Еднакво е всичко в механиката . Мислех , че регулатора е настроен на различно налягане , но размених цилиндрите и е същата работа .