Effecto

• Автор на темата Автор на темата llcoolj
  • Начална Дата Начална Дата
Явно си просветен човек.Бях се притеснил за теб.Сега ми олекна!Спокоен съм за теб!
Смея да твърдя,че съм просветен човек,ДА...радвам се че и ти си го разбрал,само не се притеснявай толкова и не се напрягай,вреди на здравето!
Лек ден!

И ще са последните ;),а ги продават, защото им е толкова бизнес културата!
PX-4 се предлагеше в търговската мрежа на Турция до края на август. Преди това въпросният модел два пъти го спираха и пускаха от производство в ограничено количество. Няма да се учудя изобщо след известно време пак да пуснат някакво ограничено количество. Сиреч, няма как да си сигурен, че това ще са последните бройки PX-4, защото не ги сглобяваш в гаража си. Ако ме питаш от къде знам тази информация - внасям ВО турско производство от 2019г.

Само времето ще покаже....но едва ли ще го пуснат пак в производство...и съм сигурен, че знаеш защо

PX-4 се предлагеше в търговската мрежа на Турция до края на август. Преди това въпросният модел два пъти го спираха и пускаха от производство в ограничено количество. Няма да се учудя изобщо след известно време пак да пуснат някакво ограничено количество. Сиреч, няма как да си сигурен, че това ще са последните бройки PX-4, защото не ги сглобяваш в гаража си. Ако ме питаш от къде знам тази информация - внасям ВО турско производство от 2019г.
Между другото се предлагаха до края на август в Турция, защото след това аз ги изкупих всички налични бройки!

Между другото се предлагаха до края на август в Турция, защото след това аз ги изкупих всички налични бройки!
Колега,става вече нелепо!Ти скоро и за краля Слънце ще се обявиш.Намерил се изкупвач!
А бе ,кво разбирам аз!

Колега,става вече нелепо!Ти скоро и за краля Слънце ще се обявиш.Намерил се изкупвач!
А бе ,кво разбирам
Сам си задаваш въпросите....и сам ще си отговориш, безмислено е въобще да се говори!
Фактите са едни...колкото и да е трудно да го повярваш!

Само не знам за какво спорите..... Според мен, пушката е хубава и си заслужава. Тоя внасял, оня внасял.....Кой откъдето иска ще си купи. Те две сергии продават едно и също, едно да друго и пак върви работата. Хляб има за всички.

@Zhekov
Имаш ли информация за PX5:
-12- каналната цев от LW има ли шок или не?
-какво представлява "power kit"-а, приложен към нея и доколко разширява възможностите ѝ в предлагания в момента cal .177?

Screenshot_20241013-165330~2.png

Кой може да ми постави нов манометър за налягането на Ефекто ПХ4? Искам да мери налягането в бутилката под налягане. Сега манометъра на компресора ми показва една стойност, а на пушката друго. Къде-на коя място може да се монтира?

Кой може да ми постави нов манометър за налягането на Ефекто ПХ4? Искам да мери налягането в бутилката под налягане. Сега манометъра на компресора ми показва една стойност, а на пушката друго. Къде-на коя място може да се монтира?
Не си променяй пушката!Манометъра показва налягането с което стреля пушката-показва на колко е настроен редуктора!Този модел нямат манометър на бутилката за въздух.При зареждане следиш по манометъра на зарядната станция!

При зареждане следиш по манометъра на зарядната станция!
Абе аз следя по манометъра на компресора, ама ей сега два пъти ми изключва предпазителя. А на пушката манометъра влиза само в средата на първото поле "зелено". Един изстрел и стрелката клони към минимума на "зелено". Хъ.....

Абе аз следя по манометъра на компресора, ама ей сега два пъти ми изключва предпазителя. А на пушката манометъра влиза само в средата на първото поле "зелено". Един изстрел и стрелката клони към минимума на "зелено". Хъ.....
Явно недостатъчно я помпиш.Аз си пълнят една 6 литрова бутилка на 260 бара и зареждам пушката,като изравнявам налягането.

Последна промяна от модератор:
Tuxing ако е от ония с едно бутало ти трябва нов прекъсвач с малко по високи ампери май оригиналния е на 15амп а тоя от обявата доло е на 18амп аз бях купил от бг на 20амп за да не изключва най вероятно дава на късо нвкое кабелче при контролера или при бутоните понеже при мен кабелите бяха залепени със силикон във самата фабрика и като поработи се поразтопява и почват да се мърдат кабелчетата ако го разглобиш без капака и го пуснеш да рабори на тъмно ако видиш искрици можеш да позапоиш някое кабелче да дава по добър контакт.

Back
Нагоре