Zhekov
Потребител
Знам,колега....и са обявени,така че нямам нужда от твойте пояснения!Колега,ако искаш да продаваш нещо-има раздел за покупко продажби.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Знам,колега....и са обявени,така че нямам нужда от твойте пояснения!Колега,ако искаш да продаваш нещо-има раздел за покупко продажби.
Явно си просветен човек.Бях се притеснил за теб.Сега ми олекна!Спокоен съм за теб!Знам,колега....и са обявени,така че нямам нужда от твойте пояснения!
Смея да твърдя,че съм просветен човек,ДА...радвам се че и ти си го разбрал,само не се притеснявай толкова и не се напрягай,вреди на здравето!Явно си просветен човек.Бях се притеснил за теб.Сега ми олекна!Спокоен съм за теб!
PX-4 се предлагеше в търговската мрежа на Турция до края на август. Преди това въпросният модел два пъти го спираха и пускаха от производство в ограничено количество. Няма да се учудя изобщо след известно време пак да пуснат някакво ограничено количество. Сиреч, няма как да си сигурен, че това ще са последните бройки PX-4, защото не ги сглобяваш в гаража си. Ако ме питаш от къде знам тази информация - внасям ВО турско производство от 2019г.И ще са последните,а ги продават, защото им е толкова бизнес културата!
Точно!Само времето ще покаже....
Няма как да знам. Не ги сглобявам аз....и съм сигурен, че знаеш защо
Между другото се предлагаха до края на август в Турция, защото след това аз ги изкупих всички налични бройки!PX-4 се предлагеше в търговската мрежа на Турция до края на август. Преди това въпросният модел два пъти го спираха и пускаха от производство в ограничено количество. Няма да се учудя изобщо след известно време пак да пуснат някакво ограничено количество. Сиреч, няма как да си сигурен, че това ще са последните бройки PX-4, защото не ги сглобяваш в гаража си. Ако ме питаш от къде знам тази информация - внасям ВО турско производство от 2019г.
Колега,става вече нелепо!Ти скоро и за краля Слънце ще се обявиш.Намерил се изкупвач!Между другото се предлагаха до края на август в Турция, защото след това аз ги изкупих всички налични бройки!
Сам си задаваш въпросите....и сам ще си отговориш, безмислено е въобще да се говори!Колега,става вече нелепо!Ти скоро и за краля Слънце ще се обявиш.Намерил се изкупвач!
А бе ,кво разбирам
Не,нямам представа!@Zhekov
Имаш ли информация за PX5:
-12- каналната цев от LW има ли шок или не?
-какво представлява "power kit"-а, приложен към нея и доколко разширява възможностите ѝ в предлагания в момента cal .177?
View attachment 120113
Не си променяй пушката!Манометъра показва налягането с което стреля пушката-показва на колко е настроен редуктора!Този модел нямат манометър на бутилката за въздух.При зареждане следиш по манометъра на зарядната станция!Кой може да ми постави нов манометър за налягането на Ефекто ПХ4? Искам да мери налягането в бутилката под налягане. Сега манометъра на компресора ми показва една стойност, а на пушката друго. Къде-на коя място може да се монтира?
Абе аз следя по манометъра на компресора, ама ей сега два пъти ми изключва предпазителя. А на пушката манометъра влиза само в средата на първото поле "зелено". Един изстрел и стрелката клони към минимума на "зелено". Хъ.....При зареждане следиш по манометъра на зарядната станция!
Явно недостатъчно я помпиш.Аз си пълнят една 6 литрова бутилка на 260 бара и зареждам пушката,като изравнявам налягането.Абе аз следя по манометъра на компресора, ама ей сега два пъти ми изключва предпазителя. А на пушката манометъра влиза само в средата на първото поле "зелено". Един изстрел и стрелката клони към минимума на "зелено". Хъ.....