Big Bore , Caliber -0.450, 0.50

Давайте я насам !!! Намерих и няколко кусура - първият е шината. Дизайнът и осмицата също.

Последна промяна:
И Гамо пуснаха модели в сегмента Big Bore, калибър .35 и .45 (вече има доста инфо в нета)
За мен са си копия на Еваникс Рекс :D
Не се знае дали въобще ще ги пуснат на нашия пазар, ще почакаме и ще видим :)
https://www.airgunnation.com/topic/gamo-airguns-shot-show-2018/
  • Calibres .35 and .45
  • Muzzle Energy +/- 150 FPE / 2034J
  • Muzzle Velocity 600 too 900 FPS
  • Shot count: +/- 15 shots per fill
  • 480cc Carbon fibre air cylinder
  • Max fill pressure 250 bar
  • Adjustable 2 stage trigger
  • Weaver scope rails
  • Integrated silencer

gamo_tc35-1.jpg

gamo_tc45-1.jpg

Марки които не могат да си разработят може да си поръчат на други да им произведат. Много пъти сме го виждали. Последно се сещам за Дейстейт Цар. Та може и Еваникси да са си...

Днес гледах клип на руски автомат(огнестрелно)който е 9 мм. и интересното е че не искат висока скорост-стреля с 290 м/с и казват че е достатъчна да поразява цели до 400 метра.

Това е сравнително нова (от 30-40 г) мода за "градска пушка" . Интересното е , че и двата лагера стигат почти едновременно до извода , че щатните им калибри ( 5,56 - 5,45 ) не са ок в близък градски бои . Американските лобита не могат да си ги премерят и руснаците ги изпреварват с поне 15 години . Имайки по-добрите междинни патрони само ги "разпъват" до 9мм , и слагат тежки куршуми с супер висок БК , за да получат енергия при ниска скорост .
По спомен малко под 20 г проектил засилен до 280-300 мс .
И все пак заради ниската скорост и ниското качество на патронните им заводи реалната далекобойност е 150-200 м .

От Крале ли я викна? Ще чакам ревюто ти Ники, че и аз искам да си взема 1 топ да си имам.

Засега преговарям с "Лов и оръжие", но нещо съм 50:50. Искат ми цялата сума предварително, а моите разбирания за капаро са малко по-различни. При положение, че даже нямат вече и магазин в София. Иначе ако я взема я отварям веднага и тунингът започва.

Ники защо се мъчиш с нашите магазини да ти мотаят. Поръчвай си я смело без да му мислиш.

Огич, никак не съм в час с тия поръчки - страшен индианец съм. И ме е страх нещо да не объркам. Не ме бъркаше да дам 100 лв. отгоре. Ама човекът от сайта ми каза, че нямат магазин в София и ме викна в Мусачево. А и не ми се плаща нещо, преди да е пристигнало. Да дам максимум 1000 мислех, че ще ми каже. Ама пък 2900 лв не ми е сигурно някакси. Румба, гледах ги в Кралето и още го мисля. Накрая ще взема един Херкулес 9 мм и ще го направя 300 джаула, че моя не искам да си го разбутвам.

От крале много пушки са дошли без пробем. Не е страшно толкова. Помоли някой по-запознат и смело. За 1 седмица си ти.

Искат ми цялата сума предварите
Тия съвсем спряха,егати клецаната оферта за съдружие(Осен ако няма сериозна отстъпка).
Ако нямаш карта(кредитна или друга) става и с банков превод,избиваш таксата от цената,разходката до Шопландия (Мусачево е до Елин Пелин) и гарантираната гаранция :-)

Последна промяна:
Огич, никак не съм в час с тия поръчки - страшен индианец съм. И ме е страх нещо да не объркам. Не ме бъркаше да дам 100 лв. отгоре. Ама човекът от сайта ми каза, че нямат магазин в София и ме викна в Мусачево. А и не ми се плаща нещо, преди да е пристигнало. Да дам максимум 1000 мислех, че ще ми каже. Ама пък 2900 лв не ми е сигурно някакси. Румба, гледах ги в Кралето и още го мисля. Накрая ще взема един Херкулес 9 мм и ще го направя 300 джаула, че моя не искам да си го разбутвам.
От Кралето много лесно се пазарува,снощи направих поръчка,можеше да комбинираме.Много са бързи,вече е на път

Back
Нагоре