Benjamin Rogue .357

loveca123

Новодошъл
Здравейте колеги питането ми към вас е от къде мога да закупя
Benjamin Rogue .357
въпросното пушкало, става чрез поръчка от някъде и ако става да дадете някой линк.
Благодаря предварително
 
Последна промяна от модератор:

loveca123

Новодошъл
Хмм интересно защо е спрян, доста го хвалят по Америка.... Нещо друго в подобен калибър до към 1400-1500лв
 
Последна промяна:

loveca123

Новодошъл
.... Четох за Суматрата и за Биг боре в 9мм калибър , те са доста силни.Та така след взимането каква е процедурата за ъпгрейд , цена на зареждане (и как точно става, евтин варянт)
 
Последна промяна:

Alucard

Редовен Потребител
ФТКС
И защо мислиш,че тая пушка ще ти е евтин вариант,като има флоберки (да ако имаш разрешително) по 300лв и мунициите не са скъпи.
Тая пушка +помпа/бутилка + тунинг(ако правиш и има кой да ти го направи)+ муниции и ще ти стъпи доста повече.Пък и няма да по-тиха.
 

sts1969

Редовен Потребител
И аз се чудех как 9мм. въздушна ще я накара да утихне повече от заглушена флоберкова .22 LR (при условие че съм и докарвал звук по-тих от щракване с пръсти)o_O
 

andi

Редовен Потребител
Толкова години не разбрах защо толкова хора (тийн . или кандидат ловци ) смятат 22LR за върха на сладоледа и за някакво мерило за сериозен лов на чакал в БГ . Не става , както и което и да е ВО - това си остават плякалки за спорт, тренировка или кеф , и за губене на време и пари . Само дето с ВО парите за губене трябва да са много повече .
Около мен има доста колеги минали по пътя ВО , 22LR и накрая открили истината-карабина . И никой не се върнал назад . То и затова втора ръка флоберките са дори под 300 лева .
 

loveca123

Новодошъл
Към днес ловът с въздушно оръжие е забранен!
Каквито и тапии да имаш за ловец, каквито и бележки да влачиш из себе си за подборен лов... това което искаш да правиш с такава пушка се нарича БРАКОНИЕРСТВО.
Не се сещам само, защо модераторите досега не ти забърсаха постовете?!
Прочети правилата на форума http://forum.airguns.bg/index.php?threads/Правила-на-Форума.85/

и особено т4.
"4. Забранява се публикуване на мнения (коментари), статии и други материали, които явно подстрекават към нарушаване на българските закони."


п.п.

Научи се да стреляш с карабината си и всеки ден ще ти идва нова лисица.

Аз с карабина съм се научил да стрелям отдавна ако не вярваш заповядай да видиш имам изтрели от по 300-400 метра в калибър 308 но това е друга тема, съмнявам се точни ти да си ловджия но все тая... До тези които пишат за бракониерство и т.н искам да кажа че бъркате първо незнаете за коя държава става въпрос нищо че сега съм в България, попитах учтиво всички оплювате неподготвени ;) Второ не сте запознати със закона забранено е изрично да се слага заглушител на каквото и да е оръжие за лов!!!! и това го спазвам изрично, не ми се правете тук всички сте стреляли по животни с въздушните си пушки така че да не повдигаме темата. Модераторите не са изтрили темата защото можеби и надявам се да разбират питането ми , а то е консултация за предложение на такова оръжие а оплююванията си ги дръжте за себе си това аз какво ще правя с нея си е лично моя работа и както споменах по-горе незнаете за къде и по-точно в коя държава става въпрос защото закопуването от тук и пренасянето със всичките му документи ще ми излезне по-евтино отколкото да го взема там. Просто исках мнения а не да говорите без да разбирате и да се правите на всезнайковци всичките без да знаето какво и що .
 

lynx

Редовен Потребител
И после някои хора ще подпитват защо имаме особено мнение към някои ловджии?
 

Йордан88

Новодошъл
Моля всеки смел и вярващ човек във форума с ръка на сърцето да каже " Аз не съм стрелял нито веднъж по животно с пушката си "
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Моля всеки смел и вярващ човек във форума с ръка на сърцето да каже " Аз не съм стрелял нито веднъж по животно с пушката си "
Не мога да разбера на луди ли се правите - какво прави всеки като ходи да стреля си е лично негов проблем и си носи отговорността , но това не е за пример и сме решили да не се пише за това във форума, за това в правилата пише да не се пише за убийства на животни с ВО, това се отнася както за нови така и за стари драскачи из форума !
И какво като сме стреляли по животни трябва да се перчим с това и да даваме примери ли ? че да ни подхванат разни природозащитници - не благодаря !
Добре ще е да се позабършат постовете включително и моя!
 
Последна промяна:

loveca123

Новодошъл
Съгласен съм с колегата нека даже модераторите изтрият темата защото вместо компетентно отношение и отговор получавам едно разпитване и хулене така както баба ми ме хулеше като малък. Казах точно и ясно че не бива никой да се перчи с това какво, кога и как е убил когато става на въпрос за пневматика която е незаконна за лов у нас. Няма смисъл да обяснявам и да се повтарям мисля че по-разбраните от вас си замълчаха и спора приключи , съжалявам за темата която създадох и то искрено.
 

Йордан88

Новодошъл
За вас съм сигурен защото сме си писали във стария форум...Просто при промяната на форума ми беше изтрит профила.
 

loveca123

Новодошъл
Колега loveca123 ...
Хубаво е темата да остане и смятам че ще е полезна. Просто "мини" си по постовете и ги редактирай.
Махни от там всякакви чакали лисици и тем подобни ловни теми.
Аз ще си премахна "сърдитите" постовете и ще помолим администратор да разчисти темата.
Ще получиш свестни отговори. Убеден съм.
:cheers:
Съгласен съм с теб колега, съжалявам ако има нещо, не съм искал да възбудя негативни коментари
 

loveca123

Новодошъл
Новият ми въпрос е : .... за Суматрата и за Биг боре в 9мм калибър , те са доста силни.Та така след взимането каква е процедурата за ъпгрейд , цена на зареждане (и как точно става, евтин варянт)
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
При въздушното оръжие с голяма мощ хем евтин хем качествен вариант няма.
Екзотични калибри 9мм. и нагоре стрелят със скъпи проектили.
Също така харчат баят въздух.
Пушкалата са обикновено с по голяма дължина и тежина и по правило са еднозарядни.
Силовият тунинг изисква познания и кадърен стругар.
 
Нагоре