didarai
Редовен Потребител
Започвам нова тема в която можем да обсъждаме стари и нови филми.
---------------------------------------------------
Моите предпочитания са към екшън-трилърите, за предпочитане с добри визуални ефекти.Не държа филма да е скъп,но държа като ме "грабне" отначало ,да не ме "пуска" до края си,а не да ми оставя време за почесване и гледане на тавана.По жанрове,в низходяща градация при мен са така:
Екшън
Трилър
Фантастика(качествена)
Ужаси(но само добре направени)
Приключенски
Комедии(вече рядко може да се срещне добра)
Драми(не ми допадат въобще)
Тук не слагам в класацията документалните,щото те са си цял отделен раздел,но на практика над 70% от филмите които гледам са такива(Дискавъри и подобните му)
Харесвам и сериялчета,особено когато са всеки епизод за себе си."От местопрестъплението" под всякаква форма ми е любим.
Ето и като филми класацията ми в топ 5 за ....моите времена
1.Predator
Гледал съм го от създаването му до сега по около 2-3 пъти на година.Първата седмица 12 пъти.Не омръзва.Знам всеки жест и кихане наизуст,но....това е моят N 1
2.Terminator 2
Същото като горния ,но...в по-слаба степен.
3.Gladiator(краят му е сладникав...жалко)
4.Lord of the rings.(всичките...страшно добри..за вечни времена)
5.Kill Bill (всичко на Тарантино ме кефи здраво.Planet Terror може би също трябва да е на това място.Страшна музика!)
---------------------------------------
За сега толкова от мен.Може да я почваме
---------------------------------------------------
Моите предпочитания са към екшън-трилърите, за предпочитане с добри визуални ефекти.Не държа филма да е скъп,но държа като ме "грабне" отначало ,да не ме "пуска" до края си,а не да ми оставя време за почесване и гледане на тавана.По жанрове,в низходяща градация при мен са така:
Екшън
Трилър
Фантастика(качествена)
Ужаси(но само добре направени)
Приключенски
Комедии(вече рядко може да се срещне добра)
Драми(не ми допадат въобще)
Тук не слагам в класацията документалните,щото те са си цял отделен раздел,но на практика над 70% от филмите които гледам са такива(Дискавъри и подобните му)
Харесвам и сериялчета,особено когато са всеки епизод за себе си."От местопрестъплението" под всякаква форма ми е любим.
Ето и като филми класацията ми в топ 5 за ....моите времена
1.Predator
Гледал съм го от създаването му до сега по около 2-3 пъти на година.Първата седмица 12 пъти.Не омръзва.Знам всеки жест и кихане наизуст,но....това е моят N 1
2.Terminator 2
Същото като горния ,но...в по-слаба степен.
3.Gladiator(краят му е сладникав...жалко)
4.Lord of the rings.(всичките...страшно добри..за вечни времена)
5.Kill Bill (всичко на Тарантино ме кефи здраво.Planet Terror може би също трябва да е на това място.Страшна музика!)
---------------------------------------
За сега толкова от мен.Може да я почваме