"Страшен филм" (или за филмите и книгите които обичаме)

Тези дни препрочитам биографията на единственият оцелял старши офицер на "Титаник". Във филма на Дж. Камерън, това беше "сухаря", който ръководеше спускането на лодките на единия борд. В действителност, "Титаник" заема малка част от забележителната му морска кариера, започнала като юнга на 13-годишна възраст и завършила, когато вече пенсиониран евакуира с 18-метровата си яхта 130 войника от Дюнкерк, а впоследствие и продължава да участва в отбраната на Англия.
Книгата е доста увлекателна, чете се бързо, има я и в читанка.инфо, иначе само по антикварните книжарнички. Аз поне по-ново издание от това не съм виждал.

1358005.jpg

Гледам, че от повече от 6 месеца не е писано в тази тема. Но с филмите последно време е напълно разбираемо.
Та, на въпроса една интересна книга "Състояние на страх", от много добър автор - Майкъл Крайтън. За мен този човек не е написал слаба книга.

Attachments

• sastoyanie-na-strah-9789545856372.jpg
    sastoyanie-na-strah-9789545856372.jpg
    103.9 KB · Прегледи: 13
Гледайте, щото и там да сте били - нямаше да вярвате, че може да е истина... Ама аз познавам живи хора - свидетели на събитието!!!

Йелоустоун е...............мнооого добър!!! Ама нещо последният сезон не излиза, даже се съмнявам че са го отсвирили. Отделно 1883та и 1923та.

Back
Нагоре