"Страшен филм" (или за филмите и книгите които обичаме)

lynx

Редовен Потребител
За тези, които са заинтересовани от Star Wars-7, по нашите тракери се появиха най-накрая качествени 720Р и 1080Р.
 

didarai

Редовен Потребител
Разочарован останах . Като оставим настрана някои наистина очебийни издънки от рода на тва как в тай файтъра се събират двама , а като катастрофира ти е до раменете , сюжета бе почти същият като в 4 и 6 серия .Унищожихме звезда на смърта . Малко по-голяма . Тва как да е , ама когато Кайло Рен си свали маската и отдолу се показах тази компилация от пубер и гей .... тва вече уби и малкото останало удоволствие .
 

hlapeto

Потребител
Снощи гледахме новите "Отмъстители" (не запомних точното име) .
Ужас.... , а харесвах този филм .
 

dobromirr

Новодошъл
Една мрачна процедура с много потенциал и шокиращ обрат. Сюжета разкрива ФБР екип, който се разпада, след като дъщерята на Джесика е убита. След дълги години, тя има шанс да открие убиеца, около който има много тайни, които трудно ще доведат до правосъдие. Кариера на мечтания екип е пропиляна, в този мрачен престъпен трилър.
 

Venco

Редовен Потребител
Тези дни се сдобих с този спрингов еърсофт пистолет реплика на Beretta 93R Auto 9 - пистолета на Робокоп, един от любимите ми филми :) Първоначално мислих да го подаря на племенника ми, но като го видях на живо реших да му взема друг... дълъг е 35см с приставката и се зарежда трудно, едва ли би се справил сам. Иначе си е пластмаса, само цевта е метална и стреля горе-долу добре до 8-10 метра с пластмасови ББ топчета, нищо особенно, но мисля да го запазя, като спомен за филма Робокоп :)
 

Attachments

  • IMAG0122.jpg
    IMAG0122.jpg
    344.4 KB · Прегледи: 79
  • IMAG0123.jpg
    IMAG0123.jpg
    318.4 KB · Прегледи: 75
  • IMAG0124.jpg
    IMAG0124.jpg
    317.6 KB · Прегледи: 74
  • IMAG0125.jpg
    IMAG0125.jpg
    299.8 KB · Прегледи: 75
Последна промяна:

t.marev

Редовен Потребител
Честита Нова Година!
Моля за малко помощ от съфорумците! Търся филм, по скоро заглавието му. Стар, комедия, даван преди повече от двадесет години по БНТ. В него се разказва за бивши затворници, които искаха да оберат колата, която събира парите от банките. За целта, те решиха да направят банка, та по лесно да се доберат до колата. Отидоха в Швейцария естествено, наеха с последните си пари една банка / там на всеки ъгъл се дават под наем/ и започнаха да имитират дейност. Обаче се получиха изненади - хората започнаха да внасят, да теглят...пълна каша.Първата им клиентка се оказа съдържателката на местния публичен дом. По едно време възникна идея да се откажат от обира - банкерството им хареса Междувременно едно наблюдателно ченге забеляза прилика между портрета на основателя на банката и престъпник, който той е арестувал преди години и започна да души наоколо. В крайна сметка работата се развали, защото портрета се оказа рисуван от единия от бандата, който бил лежал със същия този човек....Абе ситуации една след друга, класическа комедия на ситуациите, от тези които могат да се гледат много пъти. Не мога да се сетя за името, нито за някой известен артист....Единственото, което ми се върти в главата е, че филмът май беше немски. Помагайте !
 

t.marev

Редовен Потребител
Не, Ва Банк е друг филм.
Този е правен горе-долу по същото време, даже мисля, че някой известен артист ката млад играе в него.
 

barbaron

Редовен Потребител
Това може да се организира единствено от комунистически мотивирани хора. Ако Другаря Ким Чен.... рече - може да направи второ действие на тази сцена - никой друг. Трябва да се има в предвид, че тогава е снимано аналогово и специалните ефекти са били доста по ограничени, свързани единствено с рязане и монтиране на лента и чат пат замазване на нежелани детайли влезли в някой друг кадър. Адмирации! Грандиозна сцена!
 
Нагоре