Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Росене всяка монета има две страни,нали така? Аз без нищо така човек няма да нарека...Колега Joro_ihr , когато Миро ( anibis ) нарече Cilindura "цървул" ти къде беше?
Не искам да споря, редно е да се спазва добрия тон. Колегите са си изпуснали нервите в даден момент и не е било приятно за никой. Обаче от въпросния ник се сипят нападки ей така просто. Провери колко от 21 поста на (колегата) са нещо друго от нападки.Колега Joro_ihr , когато Миро ( anibis ) нарече Cilindura "цървул" ти къде беше?
Брат, спокойно.Много злоба, бе Миро! Откъде я насъбра? Смешник такъв.Я кажи коя страна на монетата ме прави мене цървул, бе тарикат? Малко ли работа ти свърших, а?.............. Ревеше ли пред мен в слушалката на телефона, че Павката от Русе ти бил осрал пушката? Че Пеко от Пловдив продавал дефектни и некачествени сачми? Тарикат със тарикат селски! Ако съм на мястото на тези колеги, отдавна щях да те отсвиря от контактите си. Навсякъде ревеш и то пред млади колеги, че Павката от Русе ти одрал гьона. Че Янко Цилиндъра от Шумен нищо не разбира и ти съдрал гьона? Забрави ли ,че ти върнах 60-те лева за преработката на капачката и клапана, които ти направих. Откъде тази злоба, бре Миро?!
И вече, представете си, говорил на колегите, че двамата майстори от Русе и от Шумен не стават за нищо и видите ли- той вече се научил и разбрал, че го лъготят.
Цървулът си ти! И не само цървул, но си и прост налъм - тарикат с тарикат!
А аз не си ли платих отворко?Малко ли работа ти свърших, а?