Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Устройството зад приклада е толкова важен, колкото и пушкатаСъмняваме да е Хасана причината
Устройството зад приклада е важен
Митака как го прави още се чудя
В екстрийма има 2 общи тактики , всеки изстрел да е премислен и съобразен с моментната сила на вятъра, като се изчаква правилния момент за изстрел. И 2рата, на която наблегнахме явно повечето ..всеки следващ изстрел да е с корекция спрямо предния в кратки интервали. Понякога едната е печеливша...другия път другата.Не мисля , че моя резултат е уау, просто повечето колеги бяха леко нетърпеливи и приключиха за 6-8минути при регламент 20минути.
Хатсана със заводската цев ли е?Ъфкорс, но един Хасан ни би всичките! Митака е постнал снимка по-горе с класирането
Мите, пусни файла за мишените за тази дисциплина.Благодаря колеги! Не мисля , че моя резултат е уау, просто повечето колеги бяха леко нетърпеливи и приключиха за 6-8минути при регламент 20минути. Това ме навежда на мисълта , че са правили по- малко на брой проверочни изстрели долу на незачетните мишени и това се е отразило на точките. Нещо такова.
Мите, пусни файла за мишените за тази дисциплина.